nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sokongan padu bukti Ahli Parlimen PN prihatin rakyat

15 DIS : Sokongan padu yang diberikan oleh Ahli Parlimen kerajaan kepada Rang Undang-Undang Perbekalan 2021 membuktikan bahawa kerajaan Perikatan Nasional sentiasa prihatin kepada kebajikan dan kepentingan rakyat, demikian kata Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Jelas Muhyiddin, kerajaan PN dalam apa saja tindakan yang diambil akan sentiasa mengambil kira kebajikan, keselamatan nyawa, kesejahteraan hidup rakyat serta pemulihan ekonomi negara.

“Ini juga membuktikan ahli-ahli Parlimen yang menyokong menyedari dan menginsafi bahawa belanjawan ini sangat penting kepada kerajaan bagi melaksanakan pelbagai program pembangunan yang sudah dirancang, dengan keutamaan untuk melawan pandemik COVID-19 serta meningkatkan taraf hidup rakyat seluruh lapisan masyarakat terutama golongan B40, M40, golongan rentan serta golongan kurang bernasib baik,” ujarnya.

Selain itu, kata beliau lagi, pendirian ahli-ahli Parlimen yang menyokong belanjawan ini turut membuktikan mereka menjunjung tinggi titah YDPA yang mahu belanjawan ini diluluskan tanpa gangguan, lebih-lebih lagi dalam keadaan negara sedang berhadapan dengan ancaman COVID-19.

Dalam pada itu, beliau turut melahirkan rasa syukur kepada Allah dan terima kasih kepada semua ahli parlimen yang telah menyokong belanjawan 2021 dari peringkat dasar, peringkat jawatankuasa dan pada bacaan kali ketiga.

“Alhamdulillah, saya sekali lagi melahirkan rasa syukur ke hadrat Allah SWT apabila Rang Undang-Undang Perbekalan 2021 diluluskan oleh Dewan Rakyat hari ini.

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua ahli Parlimen Perikatan Nasional (PN), Barisan Nasional (BN), Gabungan Parti Sarawak (GPS) dan Parti Bersatu Sabah (PBS) yang telah menyokong Belanjawan 2021.

“Saya juga ingin merakamkan rasa terima kasih kepada semua Ahli Parlimen kerajaan yang turut menyokong rang undang-undang ini ketika dibahaskan pada peringkat 27 kementerian sehingga diluluskan sama ada menerusi undian suara atau belah bahagi,”ujarnya.

“Beliau juga mengharapkan agar ahli-ahli Parlimen kerajaan dapat terus memberikan khidmat yang terbaik untuk rakyat dan negara.

“Tahniah saya ucapkan kepada YB Menteri Kewangan dan Kementerian Kewangan yang bekerja keras menyediakan Belanjawan 2021 ini dari peringkat awal sehingga diluluskan hari ini.

“Terima kasih juga kepada seluruh rakyat yang dengan ikhlas  mendoakan agar Belanjawan 2021 ini diluluskan demi kesejahteraan dan kelangsungan hidup mereka,” akhiri beliau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.