nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kejujuran Ahli Parlimen terhadap rakyat teruji hari ini

15 DIS: Keikhlasan dan kejujuran ahli parlimen bukan dari blok Perikatan Nasional (PN) sama ada mengutamakan rakyat atau lebih mementingkan politik sendiri teruji di Dewan Rakyat hari ini.

Sekiranya mereka mengutamakan kepentingan rakyat yang sedang berdepan pelbagai kesulitan dan mengharapkan bantuan kerajaan menerusi belanjawan 2021 ekoran pandemik COVID-19, ahli parlimen terbabit pasti akan menyokong bacaan kali ketiga Rang Undang-Undang (RUU) Perbekalan 2021.

Ini yang akan menjadi tumpuan di Dewan Rakyat selepas Kementerian Pelajaran dan Kementerian Pengajian Tinggi selesai menggulung perbahasan peringkat jawatankuasa petang ini.

Sebelum ini, bajet bagi 25 kementerian sudah diluluskan di peringkat jawatankuasa sama ada melalui undian belah bahagian atau dengan suara majoriti.

RUU itu sudah diluluskan di peringkat dasar pada 26 November lalu menerusi undian suara majoriti, namun di peringkat jawatankuasa, beberapa kementerian terpaksa berdepan undian belah bahagian.

Daripada 25 kementerian itu, 16 kementerian diluluskan di peringkat jawatankuasa dengan undian suara majoriti manakala sembilan kementerian melalui undian belah bahagian.

Ini juga menunjukkan ada ahli parlimen PH tidak jujur sejak awal lagi berhubung Belanjawan 2021 ini.

Berdasarkan perkembangan semasa dan kenyataan beberapa pemimpin Pakatan Harapan (PH) yang mahu menolak Belanjawan 2021 ketika bacaan kali ketiga, hari ini, pasti Dewan Rakyat hangat ketika membuat keputusan itu hari ini.

Selain PH, kerajaan juga berhadapan kumpulan Tun Dr Mahathir Mohamad yang jelas semalam, menyatakan akan menolak Belanjawan 2021.

Selain Kumpulan Dr Mahathir, Ahli Parlimen Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah dalam sidang media bersama bekas perdana menteri itu semalam turut mengisytiharkan tidak akan mengundi.

Ahli Parlimen Warisan yang sebelum ini tidak hadir dalam beberapa undian belah bahagian juga akan jadi perhatian sama ada akan menyokong Belanjawan 2021 atau bertindak menolaknya pada bacaan kali ketiga hari ini.

Keputusan pengundian Belanjawan 2021 hari ini juga akan menjadi cerminan, sama ada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mendapat sokongan atau sudah hilang kepercayaan Dewan Rakyat.

Namun, apa yang penting nasib rakyat kini bergantung kepada 220 ahli parlimen yang mereka pilih pada PRU 14 – sekaligus rakyat boleh menilai sama ada wakil rakyat yang mereka pilih mahu membela nasib mereka atau mengutamakan kepentingan politik peribadi melalui keputusan undian nanti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.