nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rundingan pembahagian kerusi UMNO, Pas hampir selesai

14 DIS :  Rundingan berhubung pembahagian kerusi untuk Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) antara UMNO dan Pas sudah berada pada tahap 60 hingga 70 peratus selesai.

Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berkata,  rundingan pembahagian kerusi antara UMNO dan Pas kini berada ditahap 70 peratus selesai.

Menurut beliau,  UMNO telah bersetuju untuk bertanding di 55 kerusi yang dimiliki parti itu, sementara Pas juga telah bersetuju untuk tidak meletakkan calon di kerusi sama bagi mengelakkan pertindihan.

“Secara dasarnya kita telah bersetuju dengan perkara itu. Contohnya, 55 kerusi yang dimenangi UMNO tidak akan ditandingi oleh Pas, dan 18 kerusi yang dimenangi oleh Pas, tidak akan ditandingi UMNO.

“Ada enam kerusi yang  UMNO dan Pas kalah, jadi jika UMNO mendapat undi lebih, maka Umno akan bertanding dikerusi tersebut dan begitu jugalah sebaliknya.

“Jadi, bpleh dikatakan perbincangan ini sudah lebih kurang 70 peratus selesai  dan peringkat seterusnya adalah berbincang  bersama Bersatu atau Perikatan Nasional (PN) dalam soal pembahagian kerusi ini,” katanya kepada pemberita di Dewan Rakyat hari ini.

Rundingan di peringkat dalaman  antara UMNO dan komponen BN pula kata Annuar telah mencapai 90 peratus selesai.

Rundingan dalam BN dipengerusikan oleh Timbalan Pengerusi BN, Datuk Seri Mohamad Hasan dan telah berjalan sebanyak tiga kali, jelasnya.

“Rundingan akan berjalan mengikut beberapa peringkat,  ada peringkat satu, dua dan tiga.  Namun boleh saya katakan  hampir 90 peratus selesai antara BN dan UMNO,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.