nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gantung AP jika terbabit dengan kartel daging

21 DIS: Menteri Kementerian Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr Ronald Kiandee berkata, pihak akan menggantung pemberian permit import (AP) mana-mana syarikat yang didapati terbabit dengan kegiatan kartel daging halal palsu.

Menurut beliau, berkata pihak berkuasa akan menjalankan siasatan dan mengambil tindakan segera terhadap pihak yang bersekongkol dengan kartel berkenaan supaya isu sama tidak akan berulang lagi.

“Tangkapan mesti disegerakan kerana isu kartel daging halal palsu tidak wajar berlaku di negara ini kerana ia perlu menerusi banyak pihak antaranya Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

“Sekiranya berjaya dibuktikan pembabitan mereka, sudah tentu tindakan akan diambil penggantungan permit import akan diambil. Kini terserah kepada pihak berkuasa untuk membuat tangkapan mengenai isu ini kerana ia satu isu yang tidak sepatutnya berlaku.

“Jadi pihak yang berwajib harus mengambil tindakan bagi membendung masalah ini yang tidak seharusnya berlaku. Ini kerana banyak agensi kerajaan terbabit tentu sekali (Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) dan sebagainya harus sama membendung masalah ini supaya tidak lagi berulang,” jelasnya.

Beliau berkata demikiran kepada pemberita selepas merasmikan Persidangan Pertanian Digital Kebangsaan di Ibu Pejabat Institut Penyelidikan Pertanian dan Kemajuan Malaysia (MARDI) di Serdang, hari ini.

Dalam pada itu, Ronald mengakui tiada maklumat berhubung dakwaan pembabitan anggota penguat kuasa Jabatan Perkhidmatan Kuarantin dan Pemeriksaan Malaysia (MAQIS) dengan gerakan kartel itu.

Sehubungan itu, beliau memberi amaran sesiapa sahaja daripada agensi atau mana-mana pihak termasuk di kementerian yang bersekongkol dengan kartel terbabit akan berdepan tindakan tegas.

“Kita tidak tahu berkenaan dakwaan itu, tetapi sekiranya kita dapat tahu sesiapa di agensi kementerian atau ada kaitan dengan kementerian yang terbabit dengan kegiatan tersebut, tindakan akan diambil terhadap mereka,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.