nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli mesyuarat positif Covid-19,TPM Thai dikuarantin 14 hari

28 DIS :  Timbalan Perdana Menteri Thailand, Anutin Charnviraku kini menjalani kuarantin kendiri selama 14 hari selepas seorang gabenor wilayah Samut Sakhon, Weerasak Wijitsaengsri yang menghadiri mesyuarat bersamanya disahkan positif jangkitan Covid-19.

Jurucakap Pusat Pentadbiran Situasi COVID-19 (CCSA) Thaweesilp Wissanuyothin, provinsi Samut Sakhon merekodkan peningkatan kes COVID-19 sejak pertengahan bulan ini bermula daripada jangkitan di sebuah pasar makanan laut.

“Setakat ini lebih 1,300 kes COVID-19 dikaitkan dengan pasar itu dengan kebanyakan yang dijangkiti merupakan pekerja asing warga Myanmar,” ujarnya.

Ketua Pengarah Jabatan Kawalan Penyakit Thailand, Dr Opas Karnkawinpong berkata, kesemua pegawai kanan yang menghadiri mesyuarat tersebut serta mereka yang menyertai lawatan Anutin ke Samut Sakhon telah pun menjalani ujian saringan dan disahkan negatif.

“Keputusan ujian calitan Anutin juga negatif dan beliau akan menjalani ujian saringan kedua dalam tempoh tiga hari lagi,” katanya pada satu sidang media.

Setakat ini, Thailand merekodkan 6,285 kes positif COVID-19 dengan 60 kematian.

Dalam tempoh 24 jam lepas, Thailand mengesan 144 jangkitan baharu COVID-19 termasuk 115 jangkitan tempatan, 14 daripada pengesanan kes aktif di Samut Sakhon serta 15 kes import.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.