nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketua Dewan Pemuda PAS angkat sumpah Senator

28 DIS: Ketua Dewan Pemuda PAS, Ir Khairil Nizam Khirudin mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara pada majlis yang berlangsung di Bangunan Parlimen, hari ini.

Beliau yang merupakan lantikan Yang di-Pertuan Agong mengangkat sumpah jawatan tersebut di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara, Tan Sri Dr Rais Yatim.

Rais dalam ucapannya berkata, latar profesionalisme dan kepakaran Khairil Nizam diharapkan dapat digembleng sepenuhnya.

“Dengan cerminannya bukan sahaja perlu diterjemahkan dalam sesi persidangan di dewan ini, tetapi harus meliputi semua aspek agar sesuai dengan kedudukan Dewan Negara selaku badan legislatif tertinggi negara,” katanya.

Beliau turut mengingatkan semua Ahli Dewan Negara agar melunaskan tanggungjawab mereka sebaik mungkin.

Menurut beliau, jalur pemikiran hendaklah diketengahkan secara tuntas, berwibawa serta intelektual mencakupi dan mewakili semua suara kelompok rakyat tanpa ada yang tercicir.

“Perlu kita imbas kembali bahawa kita di dewan yang mulia ini adalah merentas parti dan dalam keadaan sedemikian wajib bagi kita menzahirkan khidmat mulia ini demi kepentingan Malaysia amnya.

“Kumpulan-kumpulan yang perlu pembelaan, kumpulan minoriti, Orang Asli mahupun badan-badan bukan kerajaan juga harus tidak dilupai dan dengan itu sentiasa mengambil kira perkara-perkara yang telah menjadi kewajipan tradisional dan juga kewajipan baharu bagi kita sebagai Ahli Yang Berhormat,” katanya.

Rais juga berharap agar isu-isu berkepentingan rakyat disambut oleh semua Ahli Dewan Negara, bukan sahaja dalam sesi perbahasan di dewan, malah disalurkan juga melalui Jawatankuasa Kesejahteraan Rakyat dan jawatankuasa-jawatankuasa lain yang bakal dibentuk kelak. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.