nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada tindakan, sekadar nasihat buat masa ini

28 DIS: Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama),Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al Bakri berkata, beliau sudah mengadakan pertemuan dengan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) TH Properties, Damanhuri Mahmod berhubung videonya yang tular di media sosial baru-baru ini.

Menurut Zulkifli, dalam pertemuan tersebut beliau sudah menasihati Damanhuri dan memintanya agar tidak mengulangi kesilapan yang sama pada masa akan datang.


“Saya sudah bertemu dan berbincang tentang hal itu.Saya membuat sidang video dengannya, bahawa saya tidak mahu lagi bahasa dan tutur kata yang kasar seperti itu berlaku lagi sekali pun kita keadaan marah yang amat sangat.

“Kita hendaklah mengikut apa yang diajar oleh Nabi Muhammad SAW ajar iaitu Sesiapa beriman kepada Allah SWT dan hari akhirat maka cakaplah dengan baik atau lebih baik berdiam diri. Kita juga diajar oleh Allah SWT supaya bercakap dengan manusia dengan menggunakan bahasa dan tutur kata yang baik.

”Jadi, tiada sebarang tindakan setakat ini buatnya. Insya-Allah dia sudah berjanji kepada saya dan kita mahu fokus kepada pembangunan TH Propeties dan juga yang lain semampu mungkin untuk mengembalikan kestabilan, keutuhan dan kekuatan Tabung Haji dengan lebih baik lagi,”

Zulkifli berkata demikian ketika ditemui pemberita selepas mengadakan lawatan ke gudang penyimpanan pelbagai produk daging sejuk beku di Kuala Lumpur, hari ini.

Pada 26 Disember lalu, media melaporkan CEO TH Properties memohon maaf kerana tindakannya mengeluarkan kata-kata kurang sopan seperti dipaparkan dalam video yang tular dalam media sosial, baru-baru ini.

Berikutan itu, beliau berkata, TH Properties memberi jaminan akan berubah ke arah lebih positif ke arah mewujudkan persekitaran kerja lebih harmoni dalam kalangan kakitanganya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.