nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mana ada rakyat makan daging kuda, kangaroo, babi

29 DIS: Dakwaan rakyat Malaysia makan daging kuda, kangaroo dan babi yang dijual oleh syarikat menggunakan logo halal palsu adalah tidak benar sama sekali.

Timbalan Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Rosol Wahid berkata, Jabatan Kimia Malaysia telah mengesahkan hasil pemeriksaan ke atas daging yang dirampas itu bukan dari tiga jenis haiwan berkenaan.

“Isu yang dibangkitkan seminggu dua ini ada syarikat kartel menjual daging kuda, kangaroo dan babi adalah tidak benar. Hasil dapatan yang kita perolehi dari Jabatan Kimia Malaysia, ianya bukan daging kuda, bukan daging kangaroo dan bukan babi.

“Terima kasih Jabatan Kimia Malaysia kerana percepatkan hasil pemeriksaan, bagi melegakan rakyat Malaysia, terutamanya umat Islam,” katanya ketika menggulung perbahasan usul dibangkitkan Ahli Dewan Negara, Senator Asmak Hussin mengenai kartel daging haram dalam sidang Dewan Negara, hari ini.

rosol wahid

Terdahulu, usul tersebut dibangkitkan Asmak yang meminta kerajaan bertindak segera bagi menghilangkan keraguan dan kebimbangan umat Islam, berikutan dikatakan telah memakan daging haram selama 40 tahun.

Dalam pada itu, Rosol memberitahu, pihak kementerian amat prihatin dan mengambil berat apa yang ditularkan dalam akhbar dan media sosial yang menyatakan ada beberapa perkara tidak diketahui rakyat sedang berlaku.

“Kita sedang meneliti untuk mengambil tindakan ke atas pihak yang menyebarkan berita palsu mengenai isu kartel daging haram dengan sengaja memperbesar-besar kes berkenaan sehingga menakutkan rakyat,” katanya.

Pada masa sama, beliau memberi jaminan, setakat ini dua syarikat pengimport daging beku yang terjamin bersih dan boleh digunakan tanpa was-was ialah syarikat Allana serta Ramly Burger.

“Mengenai syarikat yang akan didakwa di mahkamah esok, syarikat itu berdaftar tahun 2014 dan mula terlibat menjual daging import pada tahun 2017.

“Persoalan 40 tahun rakyat Malaysia makan daging kuda, kangaroo dan babi adalah pembohongan,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.