nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Johor murka isu kebersihan di Mersing

29 DIS : Sultan Johor, Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar hari ini menzahirkan rasa murka dengan sikap segelintir rakyat di daerah Mersing yang tidak menitik beratkan soal kebersihan di tempat-tempat awam.

Titah baginda menerusi facebook rasmi Sultan Johor, tempat-tempat awam yang menjadi tumpuan pelancong kini dipenuhi oleh sampah sarap apabila soal kebersihan diabaikan.

“Saya amat sedih dengan apa yang saya lihat di beberapa kawasan yang ditinjau. Apa nak jadi dengan Mersing? Sepatutnya tempat pelancongan tetapi apabila pelancong sampai, disambut sampah. Sekiranya tabiat ini berterusan, ia akan memberi kesan negatif kepada aspek kesihatan awam.

“Mersing yang merupakan sebuah daerah pelancongan bukan sahaja menjadi tumpuan pelancong dari luar negara, malah ia kaya dengan keindahan alam semulajadi.

“Tidak malukah kita jika menjemput orang ke rumah sendiri tetapi keadaannya tidak sedap mata memandang? Ubahlah perangai dan buang sikap pengotor,” titah Baginda kepada Royal Press Office (RPO) hari ini (29 Disember).

Titah baginda lagi, daerah Mersing perlu mencontohi daerah Muar apabila Bandar Maharani telah dinobatkan sebagai Bandar Pelancongan Terbersih ASEAN pada tahun 2018.

“Mersing mempunyai potensi yang besar untuk terus dimajukan dalam sektor eko-pelancongan, dan ia juga pintu utama untuk ke pulau-pulau pelancongan sekitar.

“Saya ada pelbagai idea untuk menarik pelaburan dan kemajuan untuk sektor di Mersing, tetapi rakyat juga perlu mainkan peranan menjaga kebersihan di sini. Tidak ada orang yang nak berkunjung ke tempat yang kotor,” titah Baginda.

Baginda Tuanku Sultan turut bertitah mahu pihak berkuasa tempatan menguatkuasakan kompaun secara efektif supaya rakyat lebih berdisiplin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.