nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Malaysia-Singapura batal projek HSR, tiada kata sepakat

1 JAN: Kerajaan Malaysia dan Singapura membatalkan projek Kereta Api Berkelajuan Tinggi (HSR) Kuala Lumpur-Singapura, selepas gagal mencapai kata putus susulan tempoh penangguhan yang berakhir semalam.

Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong dalam kenyataan bersama hari ini memaklumkan, berikutan penamatan perjanjian HSR itu, kedua-dua negara akur dan patuh kepada tanggungjawab masing-masing.

“Kerajaan Malaysia dan Singapura ingin memaklumkan perkembangan berhubung projek HSR, terutama mengenai tempoh penangguhan yang berakhir 31 Disember 2020.

“Berikutan impak COVID-19 ke atas ekonomi Malaysia, kerajaan Malaysia sudah mencadangkan beberapa perubahan ke atas projek HSR.

“Kedua-dua kerajaan melakukan beberapa perbincangan berhubung perubahan terbabit, namun gagal mencapai kata sepakat. Oleh itu, perjanjian HSR sudah luput pada 31 Disember 2020,” kata Muhyiddin dan Hsien Loong.

muhyiddin lee hsien loong
Muhyiddin Yassin & Lee Hsien Loong

Bagaimanapun, Muhyiddin dan Hsien Loong menegaskan Malaysia dan Singapura tetap komited dalam menjaga hubungan dua dan bekerjasama erat dalam pelbagai bidang, termasuk memperkukuhkan hubungan di antara kedua-dua negara.

Sebelum ini, media melaporkan Malaysia dikehendaki membayar kos penangguhan sebanyak S$15 juta (RM45.1 juta) kepada Singapura susulan penangguhan projek berkenaan.

Projek sepanjang 350 kilometer yang setujui dibina pada 2013 itu menghubungkan terminal Bandar Malaysia di Kuala Lumpur dengan terminal Jurung East, Singapura. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.