nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ada pemimpin UMNO gagal fahami kehendak sebenar rakyat

3 JAN : Ketua UMNO Bahagian Bukit Bintang, Datuk Zainal Rafique hari ini mempersoalkan tindakan segelintir pemimpin UMNO yang mengadakan rundingan sulit dengan Anwar Ibrahim dan Dap, serta menyifatkan pemimpin terlibat tidak faham dan tidak peka dengan hasrat sebenar rakyat khususnya orang Melayu.

Beliau seterusnya mengingatkan, antara sebab kekalahan UMNO dan BN pada PRU yang lalu ialah apabila pemimpin parti tidak memahami dan mendengar apa kehendak rakyat yang sebenarnya.

“Apakah ada pemimpin kita yang begitu terdesak mahukan kuasa dan kedudukan sehingga sanggup mengadakan perbincangan sulit dengan pihak Anwar dan Dap?

“Dalam PRU lepas kita telah mengabaikan teguran mereka. Kita ketepikan pandangan pengundi kita kerana anggap diri kita lebih bijak, lebih betul dan lebih hebat dari mereka.

“Kita sanjung pemimpin melampau-lampau bagai raja di atas takhta sehingga akhirnya kita menafikan realiti dan teguran ikhlas dari rakyat,”ujarnya.

Beliau berkata demikian dalam ucapan perasmian Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Bukit Bintang hari ini.

Zainal juga mengingatkan pemimpin UMNO supaya patuh dengan keputusan Majlis Tertinggi UMNO dan Perhimpunan Agung UMNO yang menolak sebarang kerjasama dengan Anwar Ibrahim dan DAP.

“Kita semua sudah tahu niat jahat parti DAP dan Anwar Ibrahim hanyalah kuda tunggangan yang di gunakan untuk mengaburi mata rakyat.

“Justeru UMNO Bukit Bintang hari ini ingin menyampaikan mesej kepada pemimpin di atas, UMNO Bukit Bintang menolak dengan keras sebarang kerjasama dengan DAP dan Anwar Ibrahim,” ujarnya.

Walaupun tidak menolak bahawa landskap politik hari ini sudah berubah, namun Zainal  mengingatkan perubahan itu tidak seharusnya melanggar prinsip parti hingga mengorbankan asas sebenar perjuangan UMNO.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.