nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan perlu timbang semula tarikh pembukaan sekolah

8 JAN : Naib Presiden MIC, Datuk C Sivaraajh meminta Kementerian Pendidikan menimbang semula tarikh pembukaan sekolah yang dijadualkan bermula 20 Januari ini ekoran peningkatan kes jangkitan Covid-19 sejak akhir ini.

Beliau berkata, peningkatan kes jangkitan Covid-19 ini merupakan perkembangan yang sangat membimbangkan ibu bapa dan pelajar sekolah itu sendiri.

“Peningkatan kes jangkitan Covid-19 ini sangat membimbangkan pelajar dan ibu bapa, malah guru di sekolah juga. Jika ada kesilapan kecil dalam prosesnya, kita mungkin akan ada ratusan kluster di sekolah di seluruh negara.

‘Sekiranya kementerian tetap mahu ssesi persekolahan dibuka pada tarikh berkenaan, kementerian itu perlu menyediakan pelan mitigasi dan langkah kawalan yang boleh memberi keyakinan kepada ibu bapa dan penjaga.

“Melihat trend jangkitan semasa, walaupun sekolah dibuka semula seperti diumumkan, ibu bapa akan sangat ragu-ragu untuk menghantar anak-anak mereka ke sekolah, sekaligus mengakibatkan beberapa pelajar ketinggalan dengan kemajuan akademik dan lain-lain,” jelasnya.

Beliau berkata demikian menerusi satu kenyataan hari ini.

Ibu bapa juga menurut Sivaraajh, perlu diberi penjelasan dari pihak terbabit berhubung persediaan untuk membuka kembali sekolah.

“Sekiranya langkah sewajarnya tidak diambil murid, keluarga guru dan kakitangan sokongan di sekolah boleh terdedah kepada risiko penularan jangkitan.

“Sekiranya ada masalah, apa pula rancangan mitigasi Kementerian Pendidikan? Saya percaya pihak pelajar dan ibu bapa dan guru mesti mesti penjelasan yang cukup mengenai kelancaran pembukaan sekolah nanti,” tegasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.