nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayu Agong tarik balik darurat, PH gila kuasa

14 JUN: Tindakan Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim menggesa Ahli-ahli Parlimen mempersembahkan rayuan agar Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah mengurniakan ihsan menarik balik Proklamasi Darurat COVID-19 membuktikan pembangkang bersikap gila kuasa dan tidak mempedulikan nasib rakyat.

Bendahari Pemuda PAS, Roslan Md Esa berkata ini merupakan satu bentuk tindakan yang tidak sihat dan polemik politik sebegini tidak wajar untuk dicontohi khususnya negara sedang menghadapi pandemik COVID-19 dan banjir.

“Saya nampak dalam keadaan darurat yang dilakukan mengikut lunas undang-undang, (pembangkang) masih tidak berhenti bermain politik. Memang satu perkataan yang layak disebut adalah gila kuasa.

ROSLAN MD ESA
ROSLAN MD ESA

“Ahli-ahli politik kena ingat jumlah ahli parti berapa sahaja jika nak dibandingkan jumlah rakyat Malaysia keseluruhannya yang mereka ini adalah pengundi namun tidak menganggotai mana-mana parti politik.

“Mereka akan menentukan tampuk pemerintahan pada waktu akan datang dan kita nampak perangai (PH) sebegini ditonjolkan saya yakin dan percaya rakyat melihat permainan politik tidak berkesudahan dan membawa agenda peribadi,” katanya kepada wartawan PN BBC Portal ketika dihubungi, hari ini.

Anwar yang juga Presiden PKR membuat gesaan itu dalam surat bertarikh 14 Januari 2021 yang dihantar kepada semua Ahli Parlimen.

Sehubungan itu, Roslan menggesa agar Ahli Parlimen Port Dickson itu tidak bersikap gila kuasa dengan mempersembahkan sokongan Ahli-Ahli Parlimen kepada Seri Paduka untuk menukar kerajaan dalam keadaan negara darurat.

Beliau berkata, sudah tiba masanya pembangkang menghentikan pertikaian politik dan bersama kerajaan memikirkan masa depan keselamatan rakyat di samping membantu rakyat yang kini amat memerlukan bantuan dari ahli-ahli politik.

“Sepatutnya kita kena menjunjung kasih bila Seri Paduka menitahkan perintah darurat. Maknanya Yang di-Pertuan Agong mengambil kira semua keadaan pandemik COVID-19 yang masih belum seleasi bahkan peningkatan jumlahnya amat menggerunkan.

“Kita kena sama-sama bagi kerjasama bagi sokongan terbaik terhadap pengumuman ini dan kena akur. Perintah darurat ini bukan main-main dilakukan namun demi kelangsungan hidup rakyat di negara ini,” katanya.

Tambahnya, pihaknya yakin perisytiharan darurat ini dilaksanakan berdasarkan pelaksanaan teliti pelbagai pihak di samping saranan daripada Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

“Hentikanlah berpolitik sempit yang melihat kepada kepentingan peribadi dan kepentingan parti sendiri. (Pembangkang) perlu membawa naratif yang lebih baik kepada rakyat sejagat,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.