nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Cabar Proklamasi Darurat, Anwar Melampaui Batas

19 JAN: Tindakan Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mahu mencabar proklamasi darurat melalui mahkamah jelas memperlihatkan pembangkang sudah melampaui batas.

Bendahari Pemuda Pas, Roslan Md Esa berkata dalam keadaan negara sedang dilanda pandemik COVID-19 ini, Ketua Pembangkang itu jelas terbukti masih mementingkan agenda politik peribadinya berbanding kepentingan rakyat di negara ini.

“Saya nampak ini melampau. Saya nak nasihatkan (pembangkang), jangan melampaui batas di saat menghadapi pandemik yang kian meningkat.

“Rakyat di dalam suasana begini amat takut dengan angka COVID-19, itu pun (pembangkang) nak tambahkan lagi dengan ketidakstabilan politik. Jadi, perkara ini mendatangkan kesusahan kepada rakyat,” katanya kepada PN BBC Portal, hari ini.

Terdahulu, Anwar menerusi kenyataan Facebooknya kelmarin menyatakan akan mencabar proklamasi darurat yang dilaksanakan oleh kerajaan di mahkamah.

Kenyataan itu menyusul selepas tiga hari Ahli Parlimen Port Dickson itu mencadangkan semua ahli Parlimen mengutus warkah kepada Yang di-Pertuan Agong bagi memohon perkenan baginda membatalkan proklamasi darurat dan menitahkan sidang Parlimen diadakan secepat mungkin

Anwar mengesahkan pasukan peguamnya kini sedang menyiapkan permohonan bagi mencabar langkah pengiytiharan darurat yang dibuat kerajaan Perikatan Nasional (PN) pada minggu lalu, dalam masa terdekat.

Justeru itu, Roslan menggesa pembangkang menjadi pemimpin yang baik, bersama-sama berganding bahu membantu dan melupakan soal politik dan kuasa untuk sementara waktu.

“Isu keselamatan rakyat, kebajikan rakyat paling utama. Janganlah berpolitik sepanjang masa sehingga rakyat jadi terkesan.

“Dan sebahagian rakyat marah terhadap pemimpin-pemimpin sebegini yang masih bermain politik walaupun negara kini mencatatkan kes COVID-19 yang tinggi,”katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.