nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong kurnia bantuan bina rumah mangsa banjir

12 FEB : Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan mengurniakan bantuan kepada mangsa banjir bagi membina rumah baharu menggantikan rumah yang rosak akibat bencana tersebut.

Agong memperlihatkan keprihatinannya apabila mencemar duli berangkat turun padang bagi meninjau sendiri  tapak pembinaan rumah baharu tersebut di Kampung Sungai Gangchong, Acheh dan Kampung Tanjung Pulai hari ini.

Tinjauan baginda itu turut diiringi empat anakanda iaitu Pemangku Raja Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah, Tengku Arif Bendahara Tengku Muhammad Iskandar Ri’ayatuddin Shah, Tengku Panglima Raja Tengku Amir Nasser Ibrahim Shah dan Tengku Panglima Muda Tengku Ahmad Ismail Mu’adzam Shah.

Baginda kemudiannya diberi taklimat ringkas oleh Pengarah Jabatan Kerja Raya (JKR) Pahang, Hafizah Zakaria yang memaklumkan kerja-kerja pembinaan rumah setingkat milik Mohd Khanafiah Abu Bakar, 52, itu akan bermula pada minggu depan.

Proses pembinaan rumah yang mempunyai tiga bilik, ruang makan dan tandas itu akan mengambil masa sekitar tiga hingga empat bulan yang dibina di atas tanah milik mangsa banjir sendiri.

Rumah setingkat yang dibina dengan kos RM100,000 itu dijangka siap dalam tempoh 16 minggu dan akan dibina dengan tiang setinggi 2.4 meter dari aras tanah supaya terhindar daripada banjir.

Sebelum ini rumah milik Mohd Khanafiah di kawasan berdekatan tapak pembinaan rosak teruk akibat arus kuat yang melanda kampung awal bulan lalu.

Baginda kemudiannya berangkat ke tapak rumah kedua di Kampung Sungai Ganchong, Acheh, milik Norhasnah Mat Yunos, 60, seorang ibu tunggal.

Baginda turut meminta kontraktor yang dilantik supaya menyiapkan rumah berkenaan mengikut masa dan spesifikasi yang telah ditetapkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.