nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pusat Galen puji langkah kerajaan ‘Vaksin untuk Semua’

13 FEB : Pengasas dan ketua pegawai eksekutif Pusat Galen Untuk Dasar Kesihatan dan Sosial Azrul Mohd Khalib berkata, keputusan kerajaan untuk memberikan vaksin COVID-19 termasuk kepada warga asing adalah tepat dan selaras dengan amalan pengurusan kesihatan awam yang baik.

Menurut beliau, virus tersebut tidak membezakan atau tidak peduli sama ada rakyat Malaysia atau tidak, atau jenis dokumentasi yang mereka bawa, namun memastikan setiap orang divaksin, akan memberikan perbezaan signifikan

“Memastikan seberapa banyak orang diberikan vaksin COVID-19 tanpa diskriminasi, berat sebelah atau keutamaan adalah strategi kesihatan awam ke arah mencapai okjektif imuniti kelompok itu.

“Dalam usaha membuka semula sektor ekonomi, membina kembali kehidupan dan kedudukan Malaysia sebagai destinasi selamat dan bertanggungjawab kepada pelabur, pelancong dan negara lain, strategi menyeluruh diperlukan tanpa meminggirkan sesiapa.

“Sebagai sebuah organisasi penyelidikan dan advokasi dasar awam bebas, kami memuji kerajaan atas keputusan baru-baru ini yang turut melibatkan warganegara asing menetap di Malaysia dalam Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan,” ujarnya menerusi satu kenyataan hari ini.

Khamis lepas, kerajaan dilaporkan bersetuju Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan, yang akan bermula hujung bulan ini, bakal membabitkan pemberian vaksin secara percuma kepada bukan warganegara yang menetap di Malaysia

Keutamaan akan diberikan kepada rakyat Malaysia manakala maklumat terperinci dan jadual vaksinasi untuk warga asing akan diumumkan kelak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.