nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis Mynmar keluar waran tangkap terhadap enam artis

18 FEB : Polis Myanmar mengeluarkan waran tangkap untuk enam artis selebriti kerana menyokong gerakan mogok kebangsaan semalam.

Menurut kenyataan Pasukan Polis Myanmar,  waran tangkap berkenaan dikeluarkan terhadap tiga pengarah, dua pelakon dan seorang vokalis kerana menyokong gerakan ketidakpatuhan sivil dan mendorong pegawai kerajaan untuk menyertai mogok tersebut.

Sabit kesalahan, mereka boleh dipenjara hingga tiga tahun atau denda atau kedua-duanya sekali.

Pada minggu lalu, polis Myanmar juga telah mengeluarkan waran tangkap untuk tujuh artis, tokoh masyarakat dan aktivis sosial kerana menulis artikel dan ucapan di media sosial yang didakwa boleh membahayakan keamanan dan ketenteraman negara.

Sebilangan pegawai kerajaan telah bergabung dengan gerakan ketidaktaatan sivil di seluruh negara setelah keadaan darurat selama satu tahun diisytiharkan di Myanmar pada 1 Februari.

Sementara itu, menurut pihak tentera, tiga laman web rasmi, yang dikendalikan oleh Bank Sentral Myanmar, Pejabat Panglima Perkhidmatan Pertahanan dan Pasukan Maklumat Berita Benar Tentera diserang oleh penggodam dan digantung petang semalam.

Majlis Pentadbiran Negeri yang diketuai oleh Panglima Angkatan Tentera Myanmar, Jeneral Min Aung Hlaing Majlis memberitahu, usaha sedang dilakukan untuk memulihkan laman web Bank Sentral Myanmar, sementara dua laman web tentera kembali beroperasi beberapa jam selepas serangan siber.

Protes telah diadakan di Myanmar sejak awal bulan ini yang menuntut pembebasan pemimpin yang ditahan

Get real time updates directly on you device, subscribe now.