nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Vaksinasi fasa pertama libatkan MP, ADUN disambut baik

19 FEB: Ahli Parlimen Jelebu, Datuk Seri Jalaluddin Alias menyambut baik hasrat kerajaan yang turut menjadikan Ahli Parlimen dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) di seluruh negara antara kumpulan pertama yang akan menerima suntikan vaksin COVID-19, bermula hujung bulan ini.

Jalaluddin berkata, ini merupakan satu perkara positif yang dilihat mampu memberikan keyakinan kepada rakyat untuk mengambil vaksin khususnya kepada mereka yang masih ragu-ragu terhadap keberkesanannya.

“Ya, semua dah lama bersedia dan sudah tentu ini satu perkara yang baik bukan sahaja terhadap petugas barisan hadapan malah ADUN dan juga Ahli-Ahli Parlimen, Jadi, Insyallah, saya sememangnya okay (telah bersedia).

Terdahulu, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, berkata pertimbangan demikian diberi memandangkan tugas ahli politik yang banyak bertemu dengan rakyat.

“Kerajaan bersetuju Ahli Parlimen dan ADUN tidak kira mereka di pihak mana sekalipun, mereka akan diberikan vaksin pada fasa pertama untuk membolehkan mereka menjalankan tugas dengan berkesan dan selamat.

“Saya minta menteri bincang dengan kepimpinan yang ada dan kita laksanakan apabila vaksin kita terima dalam tempoh terdekat ini,” katanya pada sidang media selepas melancarkan Buku Panduan Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan secara maya di Putrajaya, baru-baru ini.

Tambah beliau, pemberian itu juga dipersetujui Jawatankuasa Khas Jaminan Akses Bekalan Vaksin COVID-19 (JKJAV) memandangkan Ahli Parlimen dan ADUN biasanya berdamping rapat dengan masyarakat di akar umbi.

Dalam pada itu, Jalaluddin yang juga Pengerusi Jawatankuasa Khas Pendidikan Parlimen Malaysia turut menggesa orang ramai agar berpandangan luas untuk menerima vaksin COVID-19 yang dilihat membawa perubahan besar dalam menurunkan kes COVID-19 di negara ini.

“Vaksin (COVID-19) ini adalah langkah yang terbaik buat kerajaan untuk kita mengekang penularan COVID-19. Saya harap semua pihak yang terlibat atay pihak yang telah dikenal pasti perlu menerimanya secara positif supaya kita dapat membantu khususnya dalam penularan COVID-19.

“Itu yang penting yang harus kita laksnakan,”katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.