nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pengurusan kes rayuan pembebasan Siti Kasim 22 Mac

22 FEB: Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini menetapkan 22 Mac depan sebagai tarikh pengurusan kes rayuan pihak pendakwaan terhadap pembebasan peguam dan aktivis Siti Kasim daripada pertuduhan menghalang tugas pegawai Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI), kira-kira lima tahun lalu.

Timbalan Pendakwa Raya, Izalina Abdullah memaklumkan perkara itu kepada pemberita selepas pengurusan kes dalam kamar Penolong Kanan Pendaftar Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur, Farah Azura Mohd Saad.

Pihak pendakwaan memaklumkan kepada mahkamah bahawa rekod rayuan masih belum lengkap dan memohon tarikh pengurusan kes selanjutnya,” katanya yang turut memaklumkan bahawa peguam bagi pihak responden iaitu Siti Kasim tidak hadir pada prosiding hari ini.

Pada 21 Ogos 2020, Mahkamah Majistret Kuala Lumpur melepaskan dan membebaskan Siti Kasim atau nama sebenarnya Siti Zabedah Kasim, 58, atas pertuduhan dengan sengaja menghalang pegawai JAWI, Siti Nor Jihan Saleh @ Md Ghazali, 41, dalam melaksanakan tugasnya di sebuah hotel di Kuala Lumpur, pada 10.30 malam,

Kesalahan itu didakwa mengikut Seksyen 186 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum dua tahun atau denda sehingga RM10,000 atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

Majistret Tawfiq Affandy Chin membuat keputusan itu di akhir kes pendakwaan, selepas mendapati pihak pendakwaan gagal membuktikan unsur-unsur pertuduhan di bawah Seksyen 186 Kanun Keseksaan

Difahamkan, acara tersebut merupakan majlis makan malam tertutup yang melibatkan komuniti transgender di sebuah hotel di Kuala Lumpur.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.