nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Untung bersih UMW susut kepada RM204 juta tahun 2020

1 MAC: Keuntungan bersih UMW Holdings Bhd (UMW) merosot melebihi separuh kepada RM204.6 juta bagi tahun kewangan berakhir 31 Dis 2020 daripada RM454.5 juta bagi tahun kewangan 2019.

Perolehan susut kepada RM9.55 bilion daripada RM11.76 bilion sebelum ini terutamanya berikutan perolehan rendah yang direkodkan dalam segmen perniagaan utamanya akibat impak buruk pandemik COVID-19, kata UMW dalam makluman kepada Bursa Malaysia.

Menurut syarikat itu, perolehan segmen automotif pada tahun itu berkurangan sebanyak 19.5 peratus tahun ke tahun kepada RM7.48 bilion terutamanya akibat jumlah penjualan kenderaan yang lebih rendah semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Sementara itu, UMW berkata, perolehan bagi segmen peralatan adalah RM1.14 bilion iaitu lebih rendah berbanding RM1.41 bilion yang dicatatkan pada tahun kewangan 2019 berikutan aktiviti pembinaan, pembuatan, perlombongan dan pembalakan yang perlahan di negara di mana segmen-segmen itu beroperasi susulan impak COVID-19.

Selain itu, menurut UMW, perolehan bagi segmen pembuatan dan kejuruteraan merosot kepada RM918.3 juta daripada RM1.06 bilion sebelum ini berikutan sumbangan yang lebih rendah daripada semua sub-segmen yang terjejas ekoran pandemik itu.

Mengenai prestasi suku keempat 2020, keuntungan bersih syarikat itu berkurangan kepada RM137.44 juta daripada RM200.46 juta pada suku keempat 2019 manakala perolehan mencatatkan peningkatan kepada RM3.24 bilion daripada RM3.12 bilion sebelum ini.

Katanya, kenaikan perolehan itu disumbangkan terutamanya daripada peningkatan jualan segmen automotif berikutan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan pada suku itu.

“Di sebalik pelancaran vaksin bagi COVID-19, kumpulan ini menjangka bahawa pemulihan perniagaan di peringkat domestik dan global akan berlaku secara berperingkat dan keadaan ini akan tetap mencabar.

“Bagaimanapun, kumpulan ini akan sentiasa menilai strategi dan inisiatif serta berterusan dalam meningkatkan pengoptimuman kos kumpulan untuk meningkatkan daya tahan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.