nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

10 maut kapal terbang terhempas di Sudan Selatan

3 MAC: Sebuah pesawat komersial terhempas pada Selasa malam di Sudan Selatan, mengakibatkan semua 10 penumpang maut, menurut Gabenor negeri Jonglei.

Mangsa termasuk lapan penumpang dan dua juruterbang. Nahas berlaku ketika pesawat penerbangan South Supreme Airlines HK-4274 dalam perjalanan ke ibu negara Juba dari bandar Pieri di negeri Jonglei, kata Denay Jock Chagor.

“Doa kami bersama keluarga mangsa. Saya bagi pihak rakyat Jonglei dan negara, mengucapkan takziah kepada keluarga dan rakan mangsa.

“Berita kemalangan pesawat S10 maut kapal terbang terhempas di Sudan Selatan yang berlaku pada 2 Mac 2021 sekitar jam 5 petang (waktu tempatan) di Pieri Airstrip ini sangat mengejutkan,” katanya dalam perutusan takziah dikeluarkan pejabatnya.

Menurut Pengarah Lapangan Terbang Antarabangsa Juba, Kur Kuol, kepada Agensi Anadolu, maklumat yang diterima melaporkan pesawat komersial itu terhempas di bandar Pieri, Jonglei ketika dalam penerbangan ke Juba.

“Pesawat ini terhempas sejurus berlepas pada jam 5 petang (waktu tempatan). Pesawat malang itu terhempas di wilayah yang tidak mempunyai rangkaian liputan, menyebabkan sukar untuk mengesahkan jumlah sebenar korban,” tambahnya.

Syarikat penerbangan gagal dihubungi untuk mendapatkan komen mengenai & kejadian itu.

Ini kejadian kedua melibatkan pesawat dikendalikan syarikat penerbangan wilayah. Nahas pertama berlaku pada 2017, ketika pesawat South Supreme Airlines terbakar dan melakukan pendaratan cemas, tetapi tiada kematian dilaporkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.