nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis Pantau Media Sosial Bekas Pelakon Anti Vaksin

5 MAC : Polis Perak sedang memantau media sosial milik seorang bekas pelakon yang dilaporkan sering membuat kenyataan mengenai fahaman antivaksin COVID-19.

Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalathrash Wahid, berkata setakat ini, pihaknya tidak menerima laporan berkaitan tindakan bekas pelakon itu.

Menurut beliau, sekiranya siasatan mendapati hantaran itu berbaur hasutan, maka tindakan boleh diambil mengikut peruntukan undang-undang sedia ada.

“Kita akan melihat perkara ini dan memantau hantaran Facebook serta melakukan siasatan. Jika ia menggugat keharmonian masyarakat, tindakan akan diambil.

“Setakat ini, tiada gerakan antivaksin dikesan di Perak tetapi kita tetap melakukan pemantauan,” katanya kepada media yang ditemui pada Perhimpunan Bulanan Ketua Polis Perak di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Hilir Perak, Teluk Intan, hari ini.

Terdahulu, hantaran dibuat pelakon komedi berusia 48 tahun itu yang pernah muncul dalam beberapa filem telah menjadi perbualan hangat netizen di media sosial susulan tindakan beliau menolak vaksinasi yang dilaksanakan kerajaan.

Semalam, media melaporkan kenyataan Presiden Persatuan Karyawan Malaysia (Karyawan), Datuk Freddie Fernandez yang menasihatkan golongan selebriti supaya tidak menyebarkan fahaman antivaksin, sebaliknya memanfaatkan pengaruh dimiliki untuk membantu kerajaan menggalakkan pengambilan vaksin bagi memerangi penularan COVID-19.

Kenyataan itu dibuat selepas tular di media sosial kebelakangan ini beberapa individu selebriti tempatan yang menolak vaksinasi dengan alasan ketidakpastian kandungan vaksin.

Sementara itu, berkenaan perkembangan lain, Mior Faridalathrash berkata setakat ini 76 peratus anggotanya di seluruh negeri menyatakan persetujuan untuk mengambil vaksin itu yang akan bermula pada 12 Mac ini secara berperingkat.

“Saya yakin peratusan itu akan meningkat. Kita tidak perolehi 100 peratus kerana pengecualian anggota yang mempunyai alahan teruk, menyusukan anak dan mengandung,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.