nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Zahid: pindaan tuduhan untuk beratkan hukumannya

9 MAC: Pihak pendakwaan hari ini meminda pertuduhan ke-27 terhadap bekas Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi bagi kes penggubahan wang haram yang dihadapinya.

Presiden UMNO itu bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan pindaan ke atasnya dibacakan di Mahkamah Kuala Lumpur dan menyifatkan pindaan itu bertujuan memastikan hukuman lebih berat terhadapnya.

“Saya faham tuduhan ini untuk memberatkan hukuman kepada saya. Terima kasih. (Saya) Tidak mengaku (salah),” katanya di dalam kandang tertuduh.

Terdahulu sebaik mahkamah bersidang hari ini, pasukan pembelaan Ahmad Zahid memaklumkan mereka telah membuat laporan polis berhubung tularnya mesej minggu lalu yang dikatakan keputusan mesyuarat majlis pimpinan tertinggi (MPT) Bersatu.

Menurut peguam bela Hisyam Teh Poh Teik, mesej itu menyatakan akan ada dakwaan lebih keras dalam kes mahkamah membabitkan Ahmad Zahid.

Menurut mesej itu, ia boleh digunakan sebagai rundingan, selain MPT Bersatu mahu Ahmad Zahid dijatuhkan hukuman sebelum Jun agar parti itu dapat bersama UMNO dalam pilihan raya umum (PRU) nanti.

“Pembelaan juga telah membuat laporan polis berkenaan hal ini dan mahu pihak berkuasa menyiasat tentang kebenaran dakwaan berkenaan.

“Kedua-dua pihak tertuduh (Ahmad Zahid) dan pembelaan mempunyai keyakinan yang penuh terhadap yang arif,” kata Hisyam kepada Hakim Collin Lawrence Sequerah sebelum perbicaraan bermula pagi tadi.

Setiausaha Agung Bersatu, Hamzah Zainuddin bagaimanapun menafikan kesahihan mesej tular berkenaan, dan berjanji untuk mengambil tindakan undang-undang kepada pihak yang menyebarkannya.

Termasuk hari ini, pertuduhan ke-27 telah dipinda sebanyak tiga kali dan pasukan pendakwaan telah meminda pertuduhan sebanyak empat kali sepanjang perbicaraan berjalan.

Pindaan kali ini melibatkan bilangan cek daripada 30 keping berjumlah RM6,885,300.20 keping kepada 35 keping cek berjumlah RM7,511,250.20.

Dalam pertuduhan pindaan, Ahmad Zahid didakwa antara Mac hingga Julai 2016  mengarahkan Omar Ali Abdullah untuk mengubah bagi pihak dirinya wang tunai berjumlah RM7,511,250.20 kepada 35 keping cek.

Cek-cek itu kemudiannya dikatakan diserahkan kepada Tetuan Lewis & Co untuk tujuan pembelian simpanan tetap di Maybank, yang mana ia merupakan hasil aktiviti haram.

Ahmad Zahid berhadapan 47 pertuduhan melibatkan dana Yayasan Akalbudi, iaitu 12 membabitkan pecah amanah jenayah, lapan pertuduhan rasuah dan 27 pertuduhan pengubahan wang haram.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.