nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dakwaan DAP Kerajaan Sering Langgar SOP Memakan Diri

15 MAC : DAP yang sering menyalahkan parti-parti yang mendokong Kerajaan Perikatan Nasional (PN) tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) akhirnya memakan diri parti itu sendiri.

Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), Dr Muhammad Faiz Na’aman walaupun DAP Perak mendakwa mematuhi SOP namun jumlah kehadiran yang melebihi had dan kekecohan yang berlaku jelas membuktikan parti itu telah melanggar Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang ditetapkan.

Justeru, beliau berkata, pihak berkuasa perlu melakukan siasatan teliti dan jika terbukti salah, tindakan segera perlu diambil bagi memberi pengajaran kepada program-program yang melibatkan politik.

MUHAMMAD FAIZ

“Maka dapat dilihat di sini pihak yang cuba mencari salah pihak kerajaan, namun mereka yang sebenarnya gagal mengikuti SOP dan apabila ada program melibatkan hadirin sebegini memang sukar untuk dikawal.

“Kalau terbukti ada pelanggaran SOP seperti yang ditular di media sosial, pihak berkuasa perlu ambil tindakan,” katanya ketika dihubungi wartawan PN BBC Portal, hari ini.

Terdahulu, Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan menjalankan siasatan mengenai dakwaan bahawa Konvensyen DAP Perak, tidak mematuhi SOP.

Hari ini, Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalathrash Wahid berkata, pihak polis akan menyiasat dari pelbagai sudut, termasuk pelanggaran SOP.

Beliau menegaskan pihaknya juga akan meneliti secara menyeluruh perjalanan konvensyen berkenaan yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Ipoh (IICC), semalam.

Dalam pada itu, ditanya mengenai dakwaan  berlaku penipuan pada konvensyen itu mengenai jumlah perwakilan yang dibenarkan untuk mengundi bagi memilih ahli jawatankuasa, Muhammad Faiz menegaskan tuduhan itu perlu dilaporkan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Menurut beliau jika tidak dilakukan, dakwaan itu hanya kontroversi yang dicipta oleh pihak yang lawan yang tidak boleh menerima keputusan tersebut secara telus.

“”Kalau betul mereka serius untuk tegakkan integriti mereka dalam parti mereka mohon buat laporan pada SPRM. Tunjukkan bukti bukti biar SPRM tahu, ahli ahli tahu dan rakyat pun tahu ini.

“Ini dapat membuktikan ketelusan pihak DAP dalam perjuangan mereka yang mereka gelarkan antikorupsi. Jika benar melibatkan penipuan, korupsi atau pengunaan politik wang, buatlah laporan pada SPRM,” katanya.

Sementara itu, Ketua Pemuda UMNO, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki turut memberi sindiran sinis terhadap jumlah kehadiran pada Konvensyen DAP Perak.

“Tahniah DAP dapat himpunkan lebih 1,500 delegasi dalam dewan. Cuma nak tanya boleh ke berhimpun sebegini ramai di musim PKPB?.

“Kalau tak silap, pimpinan DAP juga kata mereka menentang sebarang aktiviti berpolitik ketika rakyat tengah susah di musim pandemik COVID-19 dan darurat,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.