nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kemelut UMNO-BERSATU, masih ada cahaya di hujung terowong

15 MAC : PAS mengesahkan mengadakan mesyuarat setiap minggu bersama UMNO dalam usaha memperkukuhkan kerjasama serta perpaduan di dalam Muafakat Nasional (MN).

Timbalan Presidennya, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, mesyuarat tersebut berlangsung sebanyak dua kali setiap minggu.

“Dalam mesyuarat tersebut kita berbincang pelbagai perkara termasuk aspek Pilihan Raya Umum (PRU), namun ia dibincang secara tidak langsung sahaja,” katanya kepada media selepas meninjau keadaan runtuhan tebing Sungai Kelantan di Kampung Pohon Chelagi, Pasir Mas, hari ini. 

Dalam pada itu Tuan Ibrahim berkata, pihaknya mahu perbezaan pendapat antara UMNO dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) segera diselesaikan di meja rundingan

Tambah beliau, ini perlu bagi memastikan tiada isu yang boleh mengeruhkan antara kedua-dua pihak.

“Cahaya di hujung terowong masih ada,” katanya.

Mengulas isu lompat parti dalam kalangan ahli politik kerana mempunyai rasuah bagi mengelakkan dari didakwa, Ahli Parlimen Kubang Kerian itu memaklumkan perkara itu perlu diserahkan kepada pihak berkuasa untuk siasatan.

“Kita tidak akan berkompromi ke atas setiap tuduhan dan ia harus dibuktikan. Saya fikir soal siasatan kita serah kepada pihak berkuasa,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.