nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perak pertimbang adakan perjumpaan dengan 59 ADUN – MB

15 MAC: Kerajaan Perak bersedia mempertimbangkan cadangan untuk mengadakan perjumpaan dengan 59 Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) bagi menggantikan sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) yang tidak dapat dilaksanakan dalam tempoh darurat.

Menteri Besar Perak, Datuk Saarani Mohamad, berkata bagaimanapun perkara itu perlu diteliti dan dirujuk kepada Penasihat Undang-Undang Negeri supaya tidak melanggar mana-mana peruntukan di bawah Ordinan Darurat sedang dikuatkuasakan.

Katanya, cadangan itu disifatkan baik memandangkan perhimpunan atau sidang DUN tidak boleh diadakan kerana terikat dengan Ordinan Darurat.

“Tetapi hanya tujuan untuk perjumpaan biasa, ini tak perlu diwartakan memandangkannya tidak melibatkan kehadiran di dalam dewan perhimpunan dan bukan membabitkan pakaian rasmi dan sebagainya.

“Cuma persoalannya, sama ada nak diurus setiakan siapa? Speaker ke, Pejabat Menteri Besar ke, pejabat Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri ke.

“Justeru, perkara ini kita kena bincangkan dengan Penasihat Undang-Undang Negeri sebab kita tidak mahu nanti ada orang salah faham seolah-olah kita mengadakan sidang dewan haram pula,” katanya.

Beliau berkata demikian pada acara Sesi Cabutan Kerja Undi Jabatan Kerja Raya (JKR) Perak di Bangunan Perak Darul Ridzuan, hari ini.

Yang turut hadir, Pengerusi Jawatankuasa Infrastruktur, Tenaga, Air dan Pengangkutan Awam Perak, Datuk Mohd Zolkafly Harun; Timbalan Setiausaha Kerajaan Negeri, Halizah Sipun dan Pengarah JKR Perak, Zulkipli Nasri.

Semalam, Pengerusi Parti Amanah Negara (AMANAH) Perak, Datuk Asmuni Awi, mencadangkan agar diadakan satu pertemuan antara ADUN di negeri itu bagi menggantikan persidangan DUN yang tidak boleh dilaksanakan dalam tempoh darurat.

Asmuni yang juga Adun Manjoi memberi cadangan supaya pengendalian pertemuan itu diadakan sama seperti sidang ADUN, namun tidak menggunakan aturan rasmi Mesyuarat Sidang DUN, seperti penggunaan cokmar.

Sementara itu, Saarani berkata, cadangan itu juga dapat memberi ruang kepada kerajaan negeri bagi membentangkan laporan terkini berkenaan pencapaian dan perancangan sedang dirangka untuk pembangunan negeri kepada kesemua ADUN.

“Kita juga hendak melaporkan status pungutan cukai, status kewangan kita, status perbelanjaan dan sebagainya.

“Pada masa sama, kita boleh memperoleh pandangan daripada kesemua ADUN untuk kita memperbaiki gerak kerja kerajaan negeri,” katanya yang juga ADUN Kota Tampan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.