nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Beijing longgar syarat kemasukan warga asing terima vaksin China

17 MAC: Beijing akan mengecualikan warga asing yang memohon visa untuk memasuki negara itu melalui Hong Kong yang telah menerima vaksin China daripada menunjukkan sijil kesihatan, lapor Agensi Anadolu memetik saluran berita kerajaan CGTN pada Isnin.

Sebaliknya, mereka yang diberi dos vaksin lain perlu membuat ujian asid nukleik serta mengisi borang pengisytiharan kesihatan dan perjalanan.

Peraturan baharu itu diumumkan minggu lalu untuk memudahkan kemasukan rentas sempadan ketika dunia mulai mengetatkan pergerakan fizikal disebabkan pandemik.

China mula mengeluarkan sijil kesihatan untuk perjalanan antarabangsa Isnin lalu.

Sementara itu, Suruhanjaya Kesihatan Nasional (NHC) China pada Isnin berkata hampir 65 juta rakyat telah divaksin sejak Januari tahun lalu.

Pada 14 Mac, sejumlah 64.98 juta dos vaksin COVID-19 telah diberikan di China, kata Timbalan Ketua NHC Li Bin, pada sidang media secara maya di Beijing.

Menurutnya China sedang mengkaji langkah yang dilaksanakan oleh pelbagai negara mengenai perjalanan antarabangsa untuk kumpulan yang telah divaksin dan sedang mempertimbangkan penyesuaian dasar.

China melaporkan sekurang-kurangnya 90,049 kes COVID-19 yang disahkan termasuk 4,636 kematian sejak kes pertama dikesan di bandar Wuhan pada Disember 2019. Lima kes baharu dilaporkan pada Isnin, semuanya kes import.

Minggu lalu, Kementerian Luar Negeri China berkata Beijing telah menyumbang atau menyumbangkan vaksin COVID-19 kepada 69 negara membangun yang sangat memerlukan dan mengeksport vaksin ke 43 negara.

Sekurang-kurangnya 60 negara telah membenarkan penggunaan vaksin Cina.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.