nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lelaki didakwa atas tuduhan ugut bunuh Biden

17 MAC: Seorang lelaki warga Amerika Syarikat (AS) didakwa semalam atas tuduhan mengugut mahu membunuh Presiden AS, Joe Biden dan pemimpin Demokrat, Nancy Pelosi serta Gretchen Whitmer.

Peguam Negara, Dana Nessel dalam satu kenyataannya, memaklumkan pada Januari lalu, lelaki itu yang dikenali Joshua Doctor, 21, didakwa memuat naik beberapa komen berbaur ugutan di laman sosial iFunny.

Dalam paparan itu, Doctor menyatakan dia akan menggunakan pistol untuk menembak dan membunuh wakil rakyat terbabit, selain mendakwa bakal menjadi ‘pemangkin’ revolusi baharu AS.

Menurut kenyataan sama, telefon pintar Doctor turut mengandungi maklumat mengenai cara membuat bom dan di mana bahan diperlukan untuk menghasilkannya boleh diperoleh.

Doctor kemudiannya menyerah diri semalam dan dituduh kerana mengancam melakukan keganasan serta menggunakan komputer bagi melakukan jenayah.

Kedua-dua kesalahan itu boleh membawa hukuman sehingga 20 tahun penjara jika sabit kesalahan.

Kerajaan AS, lewat Januari lalu, mengeluarkan amaran anti keganasan yang tertumpu kepada ugutan pelampau terhadap jawatan presiden Biden.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.