nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sabah beli sendiri vaksin COVID-19 jika tak cukup

17 MAC : Kerajaan negeri Sabah tidak menolak kemungkinan akan membeli vaksin COVID-19 sendiri jika bekalan yang disediakan kerajaan Pusat tidak mencukupi.

Walaupun begitu, Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor yakin terhadap usaha kerajaan bahawa bekalan vaksin mencukupi untuk rakyat di negeri ini.

HAJIJI

“Kerajaan Malaysia telah melakukan yang terbaik untuk membeli.

“Jadi jika sekiranya kita tidak cukup bekalan untuk Sabah, kerajaan Sabah akan membeli vaksin untuk rakyatnya,” katanya ketika ditemui pemberita selepas menyampaikan bantuan kepada mangsa kebakaran Kampung Lok Urai di Dewan Sembulan, Kota Kinabalu, Sabah, hari ini.

Sementara itu, ditanya berhubung kesedaran rakyat Sabah berhubung pendaftaran untuk mendapatkan vaksin, Hajiji menyeru supaya lebih ramai yang akan mendaftar melalui aplikasi MySejahtera atau kaedah lain yang disediakan.

“Kita berharap lebih ramai yang akan mendaftar untuk mendapatkan vaksin yang akan diberikan secara percuma oleh kerajaan dan ini bertujuan untuk mengawal kita daripada mendapat penyakit Covid-19 ini.

“Saya yakin rakyat dalam proses untuk mendaftar kerana maklumlah Sabah ini besar dan bekalan ubat pun belum lagi menyeluruh.

“Tetapi saya yakin kita dapat memberi vaksin kepada ramai rakyat kita di Sabah daripada sekarang hingga masa yang ditetapkan hujung tahun atau awal tahun hadapan,” katanya.

Terdahulu, Agensi Pengurusan Bencana Alam (NADMA) akan digerakkan dari rumah ke rumah bertujuan menggalakkan penduduk khususnya di Sabah dan beberapa negeri di Pantai Timur untuk mendaftar sebagai penerima vaksin COVID-19.

Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Khairy Jamaluddin Abu Bakar berkata selain Kelantan dan Terengganu, Sabah juga menunjukkan pendaftaran vaksin yang rendah setakat ini

Get real time updates directly on you device, subscribe now.