nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerjasama semua perlu jika nak berjaya perangi COVID-19

18 MAC : Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengakui dalam tempoh setahun melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi mengawal penularan COVID-19, pelbagai cabaran ditempohi kerajaan mahupun rakyat.

Walau bagaimanapun, Ismail Sabri berkata dalam perjuangan yang getir, kerajaan pernah melandaikan kes positif kepada sifar, tetapi dikesan meningkat semula pada Disember lalu.

ISMAIL SABRI

“Dengan kejayaan pernah kita capai, tidak mustahil kita boleh berjaya lagi, tetapi ia memerlukan kerjasama antara satu sama lain.

“Ini terbukti apabila dalam tempoh dua bulan PKP 2.0 dilaksanakan dan berkat kesabaran semua pihak, hari ini kita menuju kejayaan,” katanya pada sidang media di Kementerian Pertahanan, Kuala Lumpur, hari ini.

Dalam pada itu, Ismail Sabri memberitahu sebelum ini Kementerian Kesihatan (KKM) pernah merekodkan kenaikan kes positif antara 4,000 hingga 5,000 kes sehari, malah pernah mencapai lebih 5,000 kes dalam sehari namun kini kes positif kini menunjukkan trend menurun ke paras 1,000 kes setiap hari.

Beliau yakin, trend kes akan turun lagi pada masa akan datang dan ditambah pula dengan program imunisasi vaksin yang dilakukan kerajaan pada penghujung Februari lalu.

“Kerajaan sedar impak dari pandemik ini menyebabkan rakyat terkesan dan ada yang hilang punca pendapatan.

“Namun, pelbagai insentif dan bantuan diperkenalkan kerajaan termasuk program PEMERKASA yang diumumkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin semalam.

“Bantuan ini bagi meringankan beban rakyat dan merangsangkan semula ekonomi negara,” katanya.

Ismail Sabri turut mengucapkan terima kasih kepada semua petugas barisan hadapan yang bekerja tanpa penat lelah menjaga kesihatan dan keselamatan rakyat.

“Terima kasih juga kepada rakyat yang sentiasa patuh SOP bagi membolehkan kita melandaikan lekuk dengan lebih baik,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.