nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Selangor kekal kes tertinggi, 3 kematian dilaporkan hari ini

18 MAC: Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mengesahkan 1,213 kes baharu COVID-19 dilaporkan hari ini sekali gus menjadikan jumlah kumulatif kes di Malaysia terkini ialah sebanyak 328,466 kes.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah, berkata Selangor kekal mencatatkan kes harian tertinggi hari ini iaitu 353 kes diikuti Sarawak dengan 303 kes dan Johor iaitu 142 kes baharu. Angka kes baharu hari ini turut membabitkan tujuh kes import yang mendapat jangkitan dari luar negara.

“Sehingga kini sebanyak 14,782 kes aktif dengan kebolehjangkitan COVID-19 dilaporkan. Hari ini sebanyak 155 sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) manakala 54 kes masih memerlukan alat bantuan pernafasan.

“Terdapat 1,503 kes sembuh dilaporkan hari ini menjadikan jumlah keseluruhan kes sudah pulih sepenuhnya daripada COVID-19 ialah 312,461 kes atau 95.13 peratus daripada jumlah keseluruhan kes,”katanya dalam kenyataan hari ini.

Manakala berkenaan kes kematian pula, Dr Noor Hisham menjelaskan sehingga jam 12 tengah hari ini terdapat tiga kes kematian dilaporkan menjadikan jumlah keseluruhan kes kematian disebabkan oleh COVID-19 sebanyak 1,223 kes atau 0.37 peratus.

“Kes-kes kematian pada hari ini melibatkan masing-masing satu kes di Sabah, Sarawak, dan Kelantan. Kesemua kes kematian melibatkan warganegara. KKM mengucapkan takziah kepada semua ahli keluarga mereka,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.