nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

12 kluster baharu, 10 kluster libatkan tempat kerja

19 MAC: Sebanyak 12 kluster baharu COVID-19 dilaporkan hari ini, membabitkan empat negeri iaitu Selangor, Kuala Lumpur, Johor dan Pulau Pinang, di mana 10 kluster melibatkan tempat kerja serta dua kluster pusat tahanan.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah, berkata tiga kluster tempat kerja itu adalah Tapak Bina Persiaran Cybersouth, Persiaran Hemisfera dan Bandar Baru di kesan di Selangor.

“Tiga kluster tempat kerja yang direkodkan di Kuala Lumpur pula adalah Jalan Besar Kepong, Jalan Daun dan Lorong Nibong, manakala di Johor, empat kluster sama dikenal pasti, iaitu Sungai Berumbung, Lorong Usaha Utama, Jalan Dahlia 22 dan Jalan Industri Sofa.

“Dua kluster membabitkan pusat tahanan pula adalah masing-masing di Depoh Tahanan Imigresen (DTI) Jalan Duta, Kuala Lumpur dan DTI Juru, Pulau Pinang,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam kenyataan mengenai perkembangan situasi semasa jangkitan COVID-19 hari ini.

Dr Noor Hisham berkata, penambahan kluster baharu itu menjadikan jumlah keseluruhannya sebanyak 1,288 kluster setakat ini dengan 427 kluster aktif.

“Jumlah kluster dengan pertambahan kes baharu pada hari ini adalah sebanyak 64 kluster.

“Kluster dengan pertambahan kes baharu tertinggi pada hari ini adalah kluster Depot Imigresen Semuja (146) kes, Kluster Jalan Pelabuhan (94) dan Kluster DTI Juru (89),” katanya.- Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.