nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis rujuk kertas siasatan konvensyen DAP Perak ke TPR

19 MAC: Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalathrash Wahid, mengesahkan polis sudah mengambil keterangan penganjur Konvensyen DAP Perak ke-19 pada Ahad lalu, mengenai pelanggaran prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) sewaktu kekecohan yang tercetus pada konvensyen terbabit.

Mior Faridalathrash berkata, siasatan dibuka mengikut Seksyen 22A Ordinan Darurat (Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit) (Pindaan) 2021.

Berikutan itu, Mior Faridalathrash berkata kertas siasatan seterusnya akan dirujuk kepada Timbalan Pendakwa Raya untuk tindakan selanjutnya.

“Analisis juga dilakukan terhadap gambar dan video yang diperoleh bagi mengenal pasti individu yang melakukan kesalahan berkaitan pelanggaran SOP sewaktu kekecohan itu.

“Setakat ini penganjur juga sudah dipanggil bagi membolehkan maklumat lengkap diperoleh,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Mior Faridalathrash berkata, bagaimanapun kehadiran perwakilan ke konvensyen itu seramai 1,731 orang adalah kurang daripada 50 peratus daripada kapasiti sebenar keluasan dewan persidangan di Pusat Konvensyen Ipoh(ICC) yang mampu memuatkan sehingga 4,500 orang.

Oleh demikian, beliau berkata, pihaknya meminta orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi dan kenyataan tidak bertanggungjawab kerana dikhuatiri mengganggu proses siasatan.

Terdahulu, media melaporkan Polis Daerah Ipoh Polis membuka kertas siasatan berkaitan pelanggaran SOP susulan kekecohan yang tercetus dengan dakwaan kewujudan pengundi hantu sewaktu persidangan itu.

Visual sewaktu kekecohan itu juga tersebar meluas di media sosial dalam keadaan ketidakpatuhan terhadap SOP PKPB bagi penjarakan fizikal sewaktu kejadian tarik-menarik selain terdapat perwakilan yang tidak memakai pelitup muka

Get real time updates directly on you device, subscribe now.