nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD Kampung Serumah di Sarawak ditamatkan esok

19 MAC: Kerajaan hari ini mengumumkan penamatan Perintah kawalan pergerakan diperketatkan (PKPD) yang dilaksanakan di Kampung Serumah, Siburan, Bahagian Serian, Sarawak mulai esok selepas dilaksanakan sejak 7 Mac lalu.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, penamatan PKPD berkenaan dibuat berikutan penurunan kes COVID-19, kluster terkawal serta tiada lagi sampel saringan yang menunggu keputusan.

Katanya, sehingga kini, Kementerian Kesihatan (KKM) telah melaksanakan 462 ujian saringan dan daripada jumlah itu secara kumulatif sebanyak 27 kes telah direkodkan.

ISMAIL SABRI

“Justeru itu KKM mengesahkan terdapat penurunan kes dan kluster adalah terkawal serta tiada lagi sampel saringan yang sedang menunggu keputusan.

“Setelah membuat penilaian risiko bersama pelbagai agensi dalam Jawatankuasa Teknikal PKP, Kerajaan bersetuju untuk menamatkan PKPD di Kampung Serumah, Siburan, Bahagian Serian, Sarawak pada 20 Mac depan seperti yang dijadualkan,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Dalam perkembangan lain, Ismail Sabri berkata semalam, seramai 3,252 warga asing telah menjalani ujian saringan COVID-19 dan daripada jumlah itu, 22 orang didapati positif COVID-19.

Beliau berkata secara kumulatifnya, Kementerian Sumber Manusia (KSM) memaklumkan seramai 634,082 pekerja warga asing telah menjalani ujian saringan COVID-19 yang melibatkan 32,809 majikan.

“Daripada jumlah itu, seramai 9,935 orang telah disahkan positif COVID-19 manakala 624,147 lagi adalah negatif.

“Sehingga kini, sebanyak 1,534 buah klinik telah terlibat dengan program saringan ini. Seperti yang telah diumumkan, ujian saringan COVID-19 adalah diwajibkan kepada semua pekerja warga asing mulai 1 Februari lalu,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.