nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sambutan Jubli Intan 75 Kelahiran UMNO tawar hadiah menarik

23 MAC: Pelbagai aktiviti akan diadakan bersempena sambutan Jubli Intan 75 Tahun Kelahiran UMNO di samping menawarkan pelbagai hadiah menarik yang boleh dimenangi oleh para peserta.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan berkata antaranya adalah sayembara (pertandingan) penulisan puisi, video pendek dan mencipta logo.

“Maklumat lanjut mengenai tiga sayembara ini boleh didapati dengan melayari www.umno-online.my,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Terdahulu, Ahmad mengesahkan Majlis Keselamatan Negara (MKN) Wilayah Persekutuan telah meluluskan Perhimpunan Agong UMNO 2020 (PAU 2020) yang bermula pada 27 dan 28 Mac ini.

Beliau berkata, kelulusan itu diberikan menerusi surat bertarikh 19 Mac lalu dan memgesahkan telah pun mengadakan pertemuan bersama Pengarah MKN Wilayah Persekutuan dan  Ketua Polis Daerah Dang Wangi.

Tambah beliau, PAU 2020 mencatatkan sejarah tersendiri kerana pertama kali diadakan secara kombinasi bersemuka dan maya di 190 bahagian parti itu di seluruh negara.

“UMNO akan mematuhi segala prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan MKN seperti penjarakan fizikal, pemakaian pelitup muka, pemeriksaan suhu, mengimbas aplikasi MySejahtera dan sanitasi tangan.

“Bagi tujuan pematuhan SOP, UMNO akan menambah anggota keselamatan seperti Jabatan Sukarelawan Malaysia (Rela) dan Skuad Sabil,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.