nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Sabah pertahan kerajaan GRS

28 MAC: UMNO Sabah tetap akan meneruskan kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dan mempertahankan kerajaan Gabungan Rakyat Sabah (GRS) dalam Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) nanti.

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin, berkata pihaknya tetap akan mempertahankan kerajaan GRS Sabah biarpun Presiden UMNO Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, mengumumkan UMNO tidak akan bekerjasama dengan Bersatu pada PRU-15.

Bung yang juga Timbalan Ketua Menteri Sabah berkata senario di Semenanjung berbeza dengan di Sabah kerana rakyat sebelum ini telah memberi mandat kepada GRS untuk membentuk kerajaan baharu di negeri berkenaan.

“’Di Sabah, Umno bersolidariti dengan GRS kerana ini penting bagi memastikan mandat rakyat pada PRN16 (Pilihan Raya Negeri Ke-16) kita terjaga.

“Mereka (rakyat) memberi mandat kepada GRS untuk membangunkan Sabah yang ketika ini begitu jauh sekali ketinggalan tambahan lagi dengan ancaman COVID-19 dengan banyak syarikat, usahawan serta hotel pelancongan gulung tikar.

“Insya-Allah kita akan pastikan ia (perpecahan dengan PPBM) tidak akan berlaku di Sabah kerana kita mahu fokus ke arah membangun rakyat dan ekonomi negeri,” katanya ketika ditemui pemberita di Perhimpunan Agung UMNO 2020 di PWTC hari ini.

Terdahulu, Zahid dalam ucapan  dasarnya sempena PAU berkata, UMNO dan Barisan Nasional (BN) memutuskan akan menghadapi PRU15 secara bersendirian dan menegaskan tiada sebarang perbincangan dengan mana-mana parti PKR, DAP dan Bersatu sama ada secara rasmi atau tidak rasmi.

Mengulas langjut, Bung yang juga ahli parlimen Kinabatangan yakin strategi baharu yang diumumkan Zahid itu bakal memperkasakan lagi UMNO sekali gus kembali menjadi parti dominan untuk memenangi PRU-15.

“’Saya mewakili Umno Sabah sedar bahawa parti ini dalam keadaan yang tidak begitu stabil ekoran daripada kekalahan lalu yang telah membawa sedikit perubahan kepada UMNO.

“Sebab itu pemimpin UMNO di semua peringkat termasuk ahli Umno peringkat akar umbi perlu memperkasakan parti, menggunakan strategi baharu untuk memenangi hati rakyat.

“Dengan adanya strategi baharu ini, saya lihat Umno akan kembali melebarkan penguasaannya sekali gus menjadi parti dominan untuk memenangi PRU akan datang,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.