nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS tetap berusaha pulihkan hubungan UMNO-BERSATU

29 MAC : PAS akan terus berusaha untuk memulihkan hubungan antara UMNO dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) biarpun Perhimpunan Agung UMNO (PAU) semalam memutuskan parti tersebut akan menamatkan kerjasama dengan BERSATU dalam pilihan raya umum (PRU-15) akan datang.

Mursyidul Am PAS, Datuk Hashim Jasin, berkata, PAS tetap tidak putus harapan untuk menyatukan kedua-dua parti tersebut dalam usaha untuk mengukuhkan perpaduan dan kekuatan parti politik Melayu di negara ini.

“Jangan jadikan perkara remeh sebagai alasan untuk kita tidak bersatu, kerana agenda penyatuan ummah lebih penting dari segalanya.

“Justeru, tidak timbul persoalan PAS perlu memilih sama ada untuk bersama UMNO atau kerajaan Perikatan Nasional (PN) kerana, pemilihan mestilah berdasarkan kepada jalan yang paling ringan.

“Dasar pemilihan bukanlah kerana nafsu, tapi atas panduan dari Ilahi. Jika sekiranya, kita terpaksa memilih antara dua perkara yang mendatang mudharat, sudah pasti pemilihan kita berdasarkan mudharat yang paling ringan,” katanya menerusi satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Hashim berkata, matlamat penyatuan ummah masih menjadi agenda utama PAS dan parti akan berusaha sedaya upaya akan mengelakkan dari terjadinya pertandingan tiga penjuru pada pilihanraya akan datang.

“Perpaduan Islam dan Melayu adalah asas perjuangan ketiga-tiga parti (PAS, Umno dan Bersatu), jadi kenapa masih memilih perpecahan,” katanya.

Ketua Penerangan PAS Pusat, Kamaruzaman Mohamad, pulan menegaskan PAS tetap akan terus berusaha menyatukan ummah ini walaupun pelbagai halangan berlaku.

“Sepak terajang dalam politik telah lama dilalui jemaah ini. Agenda besar dan penting itu memerlukan kejujuran, kerjasama, tolak ansur dan saling menghormati antara semua pihak yang terlibat terutama PAS, Umno dan Bersatu.

“Biarapa pun halangan, yang pasti agenda PAS sangat jelas memperkukuh Muafakat Nasional dan mempertahankan Perikatan Nasional untuk tujuan yang sangat besar dan murni.

“Seruan saya kepada semua, bersatulah. Rapatkan saf ukhuwah kita. Cukuplah pengalaman pada Pilihan Raya Umum ke-14 menjadi pengajaran yang menyedarkan kita.

“Carilah titik persamaan yang boleh menyatukan kita semua. Saya ulang sekali lagi, rapatkan saf perjuangan kita,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.