nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS perlu pilih satu antara dua – Penganalisis

2 APRIL: PAS dilihat lebih cenderung memilih Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) sebagai rakan politik bagi mencapai strategi efektif yang diatur parti itu untuk menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Penganalisis Politik, Prof Madya Dr Jeniri Amir berkata, bagaimanapun PAS harus menetapkan pendirian dengan jelas, sama ada mahu memilih UMNO atau BERSATU.

Pendirian itu, katanya, penting bagi merungkai kemelut politik berhubung status kerjasama masa depan antara tiga parti terbabit menjelang pilihan raya berkenaan.

“Ketika ini PAS dilihat mahu menikmati hubungan baik bersama UMNO dan BERSATU, tetapi parti pimpinan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi itu enggan lagi bekerjsama dengan parti diketuai Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Dalam situasi ini, PAS umpama gadis yang kena memilih satu di antara dua jejaka, jadi mana jejaka yang paling serasi dan membawa manfaat kepadanya, parti itu akan dipilih,” katanya ketika dihubungi portal PN BBC.

Jeniri berkata, kenyataan dikeluarkan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini berhubung situasi politik tanah air, terutama membabitkan masa depan kerjasama tiga parti itu juga dilihat mengelirukan dan tidak berasaskan sentimen akar umbi parti.

Katanya, beliau melihat alasan di sebalik kecenderungan PAS ke arah BERSATU tidak jelas.

Beliau berkata, tindakan PAS yang tidak cenderung kepada UMNO turut menimbulkan persoalan, memandangkan kerjasama antara kedua parti ini disifatkan mampu membawa lebih keuntungan.

“Saya secara peribadi tertanya kenapa PAS tidak pilih UMNO kerana manfaat diperolehnya pasti lebih banyak kerana parti Melayu terbesar itu, memiliki kelebihan daripada segi jentera akar umbi dan dana juga kukuh.

“Jika PAS dengan UMNO, potensi mereka lebih besar, termasuk memiliki lebih kerusi,” katanya. – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.