nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tajuddin jangan timbulkan kekeliruan di kalangan ahli parti

7 APRIL: Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman perlu mencari idea baharu bagi memperkuatkan UMNO dan bukannya mempersoalkan semula keputusan dilakukan parti itu pada Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2020, baru-baru ini.

Ketua Bahagian UMNO Hulu Selangor, Datuk Mat Nadzari Ahmad Dahlan, berkata kenyataan dikeluarkan Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) itu dilihat seolah-olah tidak rasional dan kehabisan idea.

Tajuddin menerusi dakwaannya di sebuah portal, baru-baru ini, berkata tidak mustahil UMNO menjalin kerjasama dengan DAP pada masa depan sekiranya parti itu membawa politik kesederhanaan yang boleh membantu memperkukuhkan kestabilan negara.

Bagaimanapun, Ahli Parlimen Pasir Salak itu berkata, beliau membayangkan kerjasama terbabit sukar dijalin ketika ini kerana imej perkauman parti berkenaan yang majoritinya adalah kaum Cina.

Mat Nadzari berkata, jika Tajuddin tidak mahu mengadakan kerjasama dengan DAP, beliau harus mengetengahkan pandangan tersendiri, bukannya bersikap kitar semula apa diputuskan ketika PAU.

“Kalau tak nak, tak naklah. Carilah idea baharu, perkara ini sudah diputuskan masa PAU, cari idea baharu. Mengapa dipusing-pusing idea itu? Sudah kurang idea?,”katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Mengulas lanjut, Mat Nadzari berkata, pihaknya meminta supaya Tajuddin tidak menimbulkan kekeliruan dan tanda tanya baharu kepada ahli selepas keputusan jelas berhubung isu berkenaan sudah dilakukan.

“Pertamanya, janganlah mewujudkan kekeliruan dan kedua, kita kena faham sejarah DAP itu sendiri serta bagaimana parti ini menjadi sentimen kepada orang Melayu sejak dahulu.

“Sekarang mungkin apa dikatakan Tajuddin menghala kepada kesederhanaan, tetapi untuk menunjukkan keikhlasan dan kesetiaannya, DAP kena membaca serta mengubah Perlembagaan mereka bagi membuktikan parti itu boleh menerima Perlembangaan kita dengan baik,”. katanya.

Sebelum ini, Anggota Jawatankuasa Pusat DAP, Teresa Kok dilaporkan meminta UMNO mencermin diri sendiri terlebih dahulu sebelum meminta DAP untuk bersifat lebih sederhana.

Teresa berkata, setakat ini, tiada sebarang komunikasi antara kedua-dua parti berkenaan.

Bagaimanapun, Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng dalam satu kenyataan terdahulu, mengakui parti itu tidak mempunyai masalah untuk bekerjasama dengan UMNO, jika membabitkan kepentingan rakyat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.