nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Demi penyatuan Melayu, UMNO perlu pertahan kerajaan PN

8 APRIL : Semua pemimpin politik UMNO yang mendokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) harus terus bersatu dan menyokong kepimpinan negara di kala rakyat berdepan dengan pelbagai masalah dan cabaran.

Pengerusi Yayasan Minda dan Penasihat Pertubuhan Intelektual Negara (PINTAR), Prof. Emeritus Tan Sri Dr Ibrahim Shah Abu Shah meminta agar semua pihak melupakan seketika sengketa politik dan janganlah semata-mata meletakkan kepentingan diri sebagai perjuangan utama.

Menurut beliau, pemimpin dan ahli UMNO harus sedar, tanpa pembentukan kerajaan PN ini, kemungkinan parti itu masih bergelar pembangkang dan tidak akan memimpin semula negara ini seperti sekarang.

“Walaupun tidak menjadi Perdana Menteri, tetapi kita daripada UMNO memiliki sejumlah besar Menteri iaitu seramai sembilan orang yang berperanan penting dalam mencorakkan hala tuju negara. Sepatutnya kita daripada UMNO bersyukur kerana doa kita untuk kembali memimpin negara setelah pemerintahan kerajaan PH selama 22 bulan.

“Lebih penting lagi, ahli-ahli Parlimen kita daripada UMNO diberikan peranan penting dalam usaha memerangi pandemik Covid-19 melalui tanggungjawab besar yang diberikan kepada Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob (Menteri Kanan Keselamatan), Datuk Seri Dr. Adham Baba (Menteri Kesihatan) dan Khairy Jamaluddin (Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi). Begitu juga dengan Menteri-Menteri lain yang semuanya mempunyai peranan besar dalam pemerintahan negara.

“”Siapa berani menyatakan portfolio yang diberikan kepada Datuk Seri Hishammuddin Hussein (Menteri Luar Negeri), Datuk Dr. Noraini Ahmad (Menteri Pengajian Tinggi), Datuk Dr. Shamsul Anuar Nasarah (Menteri Tenaga dan Sumber Asli), Datuk Seri Reezal Merican Naina Merican (Menteri Belia dan Sukan), Tan Sri Annuar Musa (Menteri Wilayah Persekutuan) dan Datuk Halimah Mohamed Sadique (Menteri Perpaduan Negara) sebagai tidak penting? Pasti tidak ada,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Dalam pada itu katanyta, UMNO harus berpijak pada bumi nyata kerana hari ini bukan lagi mempunyai majoriti malahan tidak lagi berkuasa seperti dahulu dan jangan kerana ego dan kepentingan sesetengah individu menyebabkan UMNO dijadikan mangsa.

“Selepas krisis COVID-19 ini selesai, saya pasti rakyat akan merasa berterima kasih dan berbangga di atas segala apa yang telah kita lakukan pada hari ini yang akan dikenang sebagai pengorbanan kita nantinya.

“Saya mengucapkan berbanyak terima kasih kepada pemimpin UMNO yang berada dalam kerajaan yang akan tetap menjalankan tugas mereka seperti biasa serta tidak menghiraukan tekanan yang diberikan kepada mereka,” katanya.

Sementara itu, beliau yang juga pernah menjawat jawatan Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO mengharapkan pemilihan parti dapat diadakan dengan segera agar kemelut dan perpecahan dalaman dapat dielakkan.

Menurut beliau, ini selaras dengan kenyataan Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan pada 18 Januari lalu bahawa Presiden UMNO bersetuju pemilihan parti akan diteruskan di semua peringkat seperti dijadualkan pada tarikh yang sesuai tahun 2021 ini.

“Pada masa sama, saya berpendapat kemunculan audio rakaman yang menunjukkan perlanggaran luar biasa seseorang yang suaranya menyerupai suara pemimpin tertinggi UMNO ke atas keputusan MT dan ketetapan PAU baru-baru ini memungkinkan Perhimpunan Agung Luar Biasa (EGM) perlu dipanggil segera.

“Ini bagi membolehkan satu keputusan yang lebih tuntas dan jelas ke atas hala tuju parti dibincang dan diterima oleh majoriti ahli dan pemimpin UMNO,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.