nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Zahid, Anwar belum buat laporan polis isu rakaman audio

9 APR: Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin mengesahkan tiada sebarang laporan polis dibuat daripada Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim setakat ini berhubung rakaman audio yang tular.

Hamzah berkata, kedua-dua pihak perlu tampil membuat laporan polis sekiranya yakin tidak berlaku komunikasi berkenaan.

“Sehingga semalam belum ada laporan polis dibuat daripada pegawai Zahid atau Anwar. Laporan yang ada dibuat orang ramai.

HAMZAH

“Kalau Zahid kata dia tidak ada membuat komunikasi itu dia patut yakin membuat laporan polis, begitu juga Anwar,” katanya pada sidang media selepas menghadiri Program Malaysia Prihatin di Dewan Serbaguna Bandar Baru Tambun, Ipoh, hari ini.

Hamzah yang juga Ahli Parlimen Larut menegaskan isu berkenaan adalah berbentuk peribadi dan laporan polis perlu dibuat individu yang berkenaan.

“Ada orang membuat laporan polis, tetapi orang lain buat dan pegawai buat berbeza. Itu kita semua perlu faham dan hendaklah orang yang ada yang kena mengena membuat laporan polis kerana ini hal peribadi.

“Membuat laporan polis palsu itu adalah satu kesalahan, jadi kalau dia (Zahid dan Anwar) rasa tidak melakukan kesalahan apa nak takut buatlah laporan polis,” katanya.

Dalam perkembangan berkaitan, beliau turut mengulas berhubung video Lokman Noor Adam yang mencabarnya untuk membuktikan berhubung video itu dan membuat laporan polis.

“Pasal apa pula dia hendak mencabar saya membuktikan rakaman itu betul atau tidak, mana saya nak tahu siapa yang membuat rakaman itu dan saya tidak pernah berkata saya tahu siapa yang membuat rakaman.

“Kenapa hendak suruh saya membuat laporan polis. Apa yang pentingnya pada saya adalah apabila sudah ada (laporan polis) kita siasat dahulu sama ada percakapan atau audio itu sahih atau tidak,” katanya.

Semalam Hamzah dalam satu kenyataan memaklumkan Kementerian Dalam Negeri (KDN) akan menyiasat ketulenan rakaman audio dan butiran perbualan yang didakwa antara Ahmad Zahid dan Anwar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.