nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Wakil PBB ke Thailand bincang krisis Myanmar

10 APRIL: Wakil khas Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) ke Myanmar, Christine Schraner Burgener tiba di Bangkok semalam, bagi membincangkan pergolakan krisis akibat rampasan kuasa di Myanmar yang semakin memuncak kini.

Ketibaan Burgener di Thailand itu adalah selepas beliau tidak dibenarkan memasuki Myanmar walaupun sepatutnya bertemu pemimpin tertinggi tentera negara itu terlebih dahulu dalam siri lawatannya ke Asia.

Kementerian Luar Thailand (MFA) berkata, Burgener diberikan dua dos vaksin COVID-19 dan sedang menjalani kuarantin tujuh hari.

“Selepas kuarantin, beliau dijadualkan bertemu beberapa pegawai kanan kerajaan, termasuk wakil Perdana Menteri dan Menteri Luar, Don Pramudwinai dan pegawai agensi PBB.

“Kunjungan beliau ke Thailand bertujuan bertukar dan berkongsi pendapat serta perspektif mengenai situasi di Myanmar bagi mencari jalan penyelesaian,” kata kementerian itu dalam satu kenyataan, hari ini.

MFA berkata, sebagai negara jiran, Thailand bimbang dengan situasi Myanmar dan kesannya terhadap rakyat.

Katanya, Thailand komited untuk bekerjasama dan terbabit secara konstruktif dengan masyarakat antarabangsa, termasuk menerusi PBB serta ASEAN untuk mencari penyelesaian secara aman bagi Myanmar dan rakyatnya.

Justeru, katanya, lawatan wakil khas PBB itu ke rantau ini, diharap dapat menyumbang ke arah penyelesaian.

Burgener berkata, beliau kecewa selepas angkatan tentera membalas permintaannya dengan mengatakan pihak mereka tidak bersedia menerima lawatan itu.

“Saya sedia untuk berdialog. Keganasan tidak akan membawa kepada sebarang penyelesaian,” katanya menerusi ciapan di Twitter rasminya.

Sementara itu, media antarabangsa, AFP melaporkan jurucakap junta, Zaw Min Tun berkata, pihaknya tiada perancangan untuk memberi kebenaran pada masa ini berhubung lawatan ke Myanmar untuk bertemu pemimpin tertinggi tentera.

Kira-kira 600 orang awam terbunuh akibat tunjuk perasaan sejak rampasan kuasa tentera 1 Februari lalu tercetus, manakala hampir 3,000 ditahan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.