nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Nama pegawai polis terlibat Geng Nicky tak akan diserah kepada JIPS

14 APR: Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay tidak akan menyerahkan senarai nama pegawai dan anggotanya yang bersubahat dengan Geng Nicky kepada Bukit Aman, sebaliknya akan mengambil tindakan mengikut undang-undang sedia ada kerana terbabit dengan jenayah terancang.

Ayob menegaskan, tidak ada guna beliau mendedahkan senarai nama terbabit, sebaliknya memberi tumpuan untuk melengkapkan kertas siasatan dan menangkap semua pegawai dan anggota yang disenaraikan itu.

“Saya tidak akan serah pada JIPS (Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard) untuk ambil tindakan, kerana saya akan ambil tindakan mengikut undang-undang jenayah terancang, bagi saya itu yang paling tepat, mudah, paling tegas untuk kita ambil tindakan.

“Bagaimanapun, saya kena pastikan cukup bukti dan bagi masa sedikit, itulah soalan yang sentiasa ditanya di sini (Johor) dan Bukit Aman, bila senarai itu hendak dikeluarkan.

“Saya tidak akan keluarkan, tidak guna saya keluarkan untuk berkongsi, yang pasti bila siasatan lengkap kita akan tangkap, tunggu dan lihat,” katanya pada sidang di sini hari ini.

Sebelum ini, Pengarah JIPS, Datuk Zamri Yahya, dilaporkan menunggu senarai nama pegawai dan anggota polis didakwa bersekongkol dengan Geng Nicky diketuai ahli perniagaan dalam buruan, Nicky Liow Soon Hee.

Katanya, Bukit Aman memerlukan senarai itu daripada polis Johor sebelum mengambil tindakan susulan termasuk merakam keterangan dan mengambil tindakan jika didapati menyalahi tata kelakuan serta disiplin.

Mengulas lanjut, Ayob berkata, Ibu Pejabat Polis Kontinjen Johor sudah menangkap dan menuduh di mahkamah seramai 24 pegawai dan anggota pelbagai agensi penguatkuasa dalam Ops Benteng yang dilaksanakan sebelum ini.

“Inilah format yang akan digunakan untuk kes Datuk Seri Nicky, keutamaan untuk tindakan tatatertib adalah pilihan terakhir, sekali kita akan buat dan kami (polis Johor) masih menjalankan dan mengemaskini kertas siasatan, bila sudah lengkap nanti kita akan tangkap,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.