nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KKM percepat perolehan vaksin CanSino untuk rakyat Sarawak

16 APRIL: Kementerian Kesihatan (KKM) bekerjasama dengan Sarawak bagi mempercepatkan perolehan vaksin berdos tunggal CanSino buatan China, untuk kegunaan rakyat di negeri terbabit.

Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba berkata, Kerajaan Persekutuan memahami keperluan vaksin dos tunggal untuk Sarawak, khususnya bagi rakyat yang tinggal di kawasan pendalaman, yang mungkin menyukarkan mereka untuk mendapat dos kedua jika menggunakan vaksin lain.

“Vaksin CanSino (memang) lebih baik sekiranya digunakan untuk pendalaman kerana ia hanya memerlukan satu dos sahaja. Dan ianya juga efektif, untuk kita beri vaksinasi kepada mereka yang sukar datang kali kedua.

“KKM bersedia untuk bekerjasama dengan Kerajaan Sarawak untuk percepatkan perolehan CanSino,” katanya kepada pemberita selepas menyaksikan Majlis Memorandum Persefahaman antara Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia (PBSMM) dan Pfizer (Malaysia) di Kuala Lumpur, hari ini.

Ahli Parlimen Tenggara itu berkata demikian ketika mengulas mengenai permintaan Timbalan Ketua Menteri Sarawak Datuk Douglas Uggah Embas tentang penggunaan CanSino, khusus bagi penduduk Sarawak yang tinggal di kawasan pendalaman.

Uggah, dalam laporan media semalam, berkata beliau telah mengadakan perjumpaan dengan Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) Khairy Jamaluddin, dan telah memohon sekitar 600,000 hingga 800,000 dos CanSino.

Sebelum ini media melaporkan Dr Adham dipetik sebagai berkata Malaysia akan menerima sekitar 3.5 juta dos vaksin CanSino dari China secara berperingkat, mulai bulan ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.