nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Semua serbuan kes Geng Nicky ikut SOP PDRM

17 APRIL: Polis Johor menegaskan serbuan ke atas kumpulan jenayah terancang Geng Nicky menerusi Ops Pelican 3.0 di Trigon Residence Setiawalk, Puchong, baru-baru ini adalah mengikut prosedur operasi standard (SOP) Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay, berkata tindakan itu mengikut peruntukan undang-undang Kanun Tatacara Jenayah (Akta 593) dan Akta Kesalahan Keselamatan (Langkah-Langkah Khas) 2012 (Akta 747).

Seramai 220 pegawai dan anggota pelbagai jabatan Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor dan Pasukan Gerakan Am Batalion 4, Cheras, menjalankan operasi itu di sekitar Lembah Klang serta Selangor, pada 20 dan 21 Mac lalu.

“Sebanyak 45 daripada 70 serbuan yang dilaksanakan membabitkan unit kondominium di Trigon Residence Setiawalk, Puchong.

“Dalam serbuan itu, beberapa unit kondominium dimasuki dengan cara memecahkan tombol pintu sebelum digeledah.

“Penggeledahan unit dibuat berdasarkan maklumat risikan dan atas sebab munasabah bagi mengesyaki suspek bersembunyi, selain dokumen serta harta berkaitan disimpan atau disembunyikan,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Beliau berkata demikian bagi menjawab luahan beberapa penduduk berkaitan kerosakan berlaku di kediaman mereka ketika serbuan Ops Pelican 3.0, seperti dilaporkan media, baru-baru ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.