nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pak Lah Masih ‘Steady’,Sama Seperti Dulu- Reezal

23 APRIL: Bekas Perdana Menteri kelima, Tun Abdullah Ahmad Badawi berada dalam keadaan sihat dan masih sama seperti dahulu. 

Perkara itu disahkan oleh Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Reezal Merican Naina Merican selepas menziarahi Abdullah, atau lebih mesra disapa Pak Lah di rumahnya, semalam. 

“Lazimnya saya akan menziarahi Ayahanda Tun Pak Lah dua kali sebulan. Cuma sejak empat ke lima bulan lalu, saya tidak berkesempatan melakukannya lantaran situasi Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) akibat Covid-19.

“Ayahanda Tun Pak Lah sihat walafiat dan masih tetap seperti dulu. Ada sahaja gurau senda beliau tatkala kami mengimbau memori dan kenangan bersama.

“Semestinya juga perjalanan politik saya banyak dipandu dan dibentuk oleh beliau. Malah saya mewarisi satu legasi yang cukup besar yang telah dibina oleh beliau di Kepala Batas,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, lewat malam tadi. 

Justeru itu, Reezal Merican memberitahu jasa dan bakti Pak Lah akan kekal terpatri di Kepala Batas dan yakin pastinya rakyat di daerah tersebut amat merindui sikap dan kepimpinan Bekas Perdana Menteri itu. 

“Saya kongsikan foto ini teristimewa buat orang-orang Kepala Batas yang rindu dan sering bertanya tentang keadaan Ayahanda Tun Pak Lah setiap kali saya pulang ke Kepala Batas. 

“Saya juga yakin ramai antara rakan-rakan maya malah rakyat Malaysia yang turut merindui beliau.

“Mengambil barakah Ramadan ini, marilah kita sama-sama mendoakan agar Ayahanda Tun Pak Lah serta Tun Jeanne sentiasa dikurnia kesihatan yang baik dan dilindungi Allah sepanjang masa,”katanya.-Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.