nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Turki keluar waran tangkap pengasas mata wang kripto

24 APRIL:  Pengasas pelaburan mata wang kripto yang melarikan diri bersama aset pelabur bernilai AS$2 bilion (RM8.2 bilion) telah dikenakan waran tangkap oleh kerajaan  Turki semalam.

Polis dalam satu serbuan turut menahan 62 individu yang didakwa berkait dengan Thodex, syarikat yang diketuai ahli perniagaan dalam buruan itu, Faruk Fatih Ozer berusia 27 tahun.

Lelaki itu didakwa terhadap kesalahan ‘penipuan menggunakan sistem maklumat, perbankan atau institusi kredit dan mengasaskan organisasi jenayah’, lapor agensi berita Anadolu.

Kelmarin, pihak berkuasa Turki menunjukkan gambar Ozer melepasi bahagian kawalan pasport di lapangan terbang Istanbul untuk menuju ke lokasi yang tidak didedahkan, namun sumber agensi keselamatan kemudian mengesahkan Ozer berada di Albania sejak Selasa lalu.

Kementerian Kehakiman Turki sudah memulakan prosiding perundangan untuk menahan dan mengekstradisi lelaki itu dari ibu negara Albania, Tirana, lapor Anadolu.

Agensi itu melaporkan, Menteri Dalam Negeri Turki, Suleyman Soylu sudah berhubung melalui telefon dengan rakan sejawatnya di Albania berhubung kes berkenaan.

Rabu lalu, Thodex menggantung urusan perniagaan selepas memuat naik mesej misteri memaklumkan pihaknya memerlukan lima hari untuk berurusan dengan pelaburan luar yang tidak diperincikan.

Media melaporkan, pertukaran mata wang kripto itu ditutup ketika memegang AS$2 bilion (RM8.2 bilion) daripada 391,000 pelabur.

Semua 62 suspek ditahan dalam beberapa serbuan di lapan bandar, termasuk Istanbul, lapor Anadolu, selain polis turut menyerbu ibu pejabat syarikat berkenaan dan menyita komputer dan bahan digital lain.

Pihak berkuasa turut menyita wang milik Ozer di dalam bank yang berjumlah 31 juta lira (RM15 juta), kata Suleyman, yang memaklumkan skala kewangan penipuan itu masih belum diketahui.

Polis turut mengeluarkan waran penahanan terhadap 16 individu lain, namun tidak memberi perincian, lapor Anadolu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.