nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Melaka Tangguh Beri Duit Raya Penjawat Awam, Pesara

25 APRIL : Keadaan kewangan negeri yang menyusut menyebabkan kerajaan negeri Melaka terpaksa menangguhkan pembayaran bantuan khas kewangan kepada penjawat awam serta pesara kerajaan di negeri itu sempena Aidilfitri, tahun ini.

Ketua Menteri, Datuk Seri Sulaiman Md Ali, berkata faktor penularan wabak COVID-19 yang menghalang kemasukan pelaburan asing ke negeri itu turut mempengaruhi keputusan kerajaan negeri itu.

Menurut beliau, Melaka tidak seperti beberapa negeri yang mempunyai sumber kewangan kukuh seperti Selangor dan Sabah yang mampu menyalurkan bantuan sehingga setengah bulan bayaran bantuan khas Aidilfitri.

“Sebelum ini kita menyalurkan sumbangan sekali bayaran kepada mereka, termasuk pembayaran khas setengah bulan gaji, namun kali ini kita tak dapat buat pembayaran.

“Kita tiada hasil yang banyak, saya khuatir kalau berjanji nak beri tapi tak dapat tunaikan. Elok awal-awal saya kata tiada bonus (pembayaran khas) tahun ini.

“Akan tetapi jika ada rezeki menjelang Aidilfitri nanti, kita akan beri. Buat masa ini tiada,” katanya selepas merasmikan Bazar Ramadan Mega 2021 peringkat negeri di Dataran Pusat Dagangan Antarabangsa Melaka (MITC), Melaka, malam tadi.

Melaka mempunyai seramai 7,500 penjawat awam membabitkan beberapa syarikat berkaitan kerajaan (GLC), anak syarikat, badan berkanun serta pihak berkuasa tempatan (PBT).

Terdahulu, kerajaan pada Khamis lalu mengumumkan pemberian Bantuan Khas Kewangan Aidilfitri sebanyak RM500 kepada semua penjawat awam Gred 56 dan ke bawah serta RM250 kepada pesara kerajaan.

Dalam pada itu, Sulaiman memberitahu, kerajaan negeri Melaka membenarkan bazar Ramadan beroperasi sehingga jam 2 pagi bermula malam tadi.

“Namun, keputusan itu tertakluk kepada prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

“Pengoperasian itu boleh dibatalkan pada bila-bila masa jika terdapat peningkatan wabak COVID-19 dalam kawasan tertentu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.