nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KKM minta Wan Mohd Faisal kemuka rayuan

27 APRIL: Kementerian Kesihatan (KKM) meminta peniaga burger, Wan Mohd Faisal Wan Kadir yang dikompaun RM50,000 di atas kesalahan berniaga melebihi had masa dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) segera mengemukakan rayuan.

Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba, berkata pihaknya melihat kes itu sebagai kes khusus dan perlu ditangani segera.

Katanya, KKM amat prihatin dan memandang serius kes yang mendapat perhatian dan simpati ramai itu.

“Mereka yang dikompaun sentiasa diberikan peluang untuk mendapat keadilan dan dibenarkan mengemukakan rayuan mengikut mekanisme disediakan

“Justeru, KKM akan membuat penilaian semula mengenai kes peniaga burger itu bagi mempertimbangkan pemberian pengurangan atau pengecualian, sekiranya didapati ada asas munasabah,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Dr Adham berkata, tujuan pihaknya menguatkuasakan undang-undang dan mengenakan kompaun adalah untuk mendidik, bukan sebagai hukuman semata-mata.

“Orang ramai diminta memberikan kerjasama yang tinggi untuk melindungi diri, keluarga dan masyarakat dalam usaha membendung penularan COVID-19,” katanya.

Sebelum ini, media melaporkan Wan Mohd Faisal, 38, yang menjalankan perniagaan menjual burger di hadapan rumahnya di Kampung Rambutan Rendang, Kelantan memaklumkan didatangi beberapa anggota polis ketika menyiapkan tempahan pelanggan jam 11.10 malam, Ahad lalu, sebelum diberikan kompaun terbabit.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.