nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SOP Kompoun COVID-19 Perlu Diteliti Semula – Idris

28 APRIL: Kerajaan digesa agar menyeragamkan semula segala perlaksanaan berkaitan prosedur operasi standard (SOP) dan kompaun di semua peringkat agar dilihat adil dari segi perlaksanaannya.

Ahli Dewan Negara, Senator Idris Ahmad berkata tindakan kompaun haruslah dengan budi bicara yang sepatutnya kecuali bagi pesalah yang degil dan masih melakukan kesalahan yang sama. 

“Sejak akhir-akhir ini, timbul pelbagai komen dan kritikan berkaitan perlaksanaan SOP yang telah ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan (KKM). 

“Pihak berkuasa juga seharusnya menjadikan tempat kunjungan orang ramai seperti pusat hiburan, kilang, bazar dan pasar malam sebagai tumpuan kerana di sinilah mudah untuk berlakunya penularan virus Covid-19,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini. 

Dalam pada itu, Idris memaklumkan dalam fasa memerangi wabak COVID-19, kepercayaan rakyat kepada pemerintah wajar dijaga agar segala polisi dan tindakan pihak kerajaan dalam menstabilkan kembali ekonomi dan kesihatan rakyat di negara ini mendapat kerjasama yang baik daripada semua peringkat. 

Beliau yang juga merupakan Naib Presiden PAS berkata segala pakej dan bantuan kepada rakyat dibimbangi akan tenggelam kerana tindakan pihak penguat kuasa yang menimbulkan kemarahan rakyat ini. 

“Undang-undang yang digariskan adalah untuk melicinkan segala perancangan yang dibuat, namun ia masih tertakluk kepada sifat manusiawi,” katanya.

Semalam, Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba memaklumkan akan membuat penilaian semula terhadap kes seorang peniaga burger di Kelantan yang dikompaun RM50,000, sama ada diberi pengurangan atau pengecualian.

Beliau berkata KKM amat prihatin serta memandang serius kes berkenaan dan meminta peniaga terbabit tampil mengemukakan permohonan rayuan terhadap kompaun itu secepat mungkin.

Terdahulu, tular di media sosial seorang peniaga burger dikenakan kompaun RM50,000 kerana berniaga di hadapan rumahnya pada kira-kira 11 malam. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.